Gokceeeee-_ Mucizemmmmmmm Hemşire sordu bana kusmadığın değil mi dedi hayır dedim kusmadım sabrettim şükür ama çok aç durdum tam 5.5 saat ben bilmiyordum böyle olacağını
Gokceeeee-_ Bd21 Evet kesinlikle ilk içtikten sonra midem bulanır gibi oldu sonra dedim kusamazsın yoksa tekrar içmek zorunda kalıcaksın tansiyon düşüklüğü oluyor açlıktan
Mucizemmmmmmm Gokceeeee-_ benim malasef hamileligin basından beri ıstifra ettiğim için 3 saat açtım üstünede onu içinde cikardim valla bakamadılar
Gokceeeee-_ Bilge44 Kesinlikle tek gitme mutlaka yanında biri bulunsun çünkü ihtiyaç oluyor 3 saat kadar bir süre aç kalıyorsun ben bilmediğimden gidince süpriz oldu sabahtan özellikle gitmeni tavsiye ederim benim yaşadığımı yaşamayın
Bilge44 Gokceeeee-_ Evet evet sabah gidecem kısmetse o aklimda👍🏻yalnız gitmeyeyim ne olur ne olmaz haklisiniz 🥰
Gokceeeee-_ Bilge44 Aynen canım Allah korusun başın döner bir de unuttuğum birşey daha var 3 saat boyunca birşey yiyip içmek yasak zaten söylerler ama ben yine söyliyim size
Bilge44 Tahaninannesii Benim doktorum 50gr yazmış reçeteye ona göre yaptır dedi aile hekimliğim yapmıyoruz deyince özele gidecem ben de. Tamam eşimle gideyim teşekkür ederim 🥰💕
Gokceeeee-_ Bilge44 9 saat civarı olması lazım bebeğe sıkıntı olmaz dedikleri için bu kadar bekledim yoksa onu tehlikeye atamazdım