Zynp63 Sol göz kapağını aşağı çekin V şeklinde damar varsa kız bebek yok ise erkek demek ters V de olur damarınız görünecek
Zynp63 Göz kapalınızı aşağıya çekim ayna karşısında eğer V yada ters v şeklinde damar varsa kız yok ise erkek demekmiş
Borusesi Zynp63 benim yaptığım testlerin hepsi koz çıkıyor sadece cin takvimi erkek dedi ama onu da anlamadım tam doğum yaşına mi bakılıyor hamile kalma yaşınamı?
annebali12 Zynp63 bende şeyi çok duydum şuanki gebelikten önceki çocuğunuzun iki kaş arasında yeşil damar veya iz gibi bişey varsa erkek olurmuş. Üşenmeyin de bakın hele yavrularınıza varmı yok mu 😂
Zynp63 annebali12 ende birinde önceki çocuğun sırtında gamze olur ya alt tarafta iki kalça üstünde var ise sonraki kız yok ise erkek ama galiba o tuttu bende
annebali12 Zynp63 Benim kızımda var o gamzeden 🙈🙈 Popo üstünde iki tane göz gibi. Bakalım ne olacak ikinci. Doktor yüzde 60 kız dedi 😄
Zynp63 annebali12 genelde tutuyor o cnm benim 5 kızım var son kızım hariç diğerlerinde var benim kendim de de var arkam kız