KezibanUan Busratek07 günaydın canım medstara gidiyorum doktorum ünal yirmibeş normal doğum 1650 spinal sezeryan doğum 2.050 tl
Ebrus25 Busratek07 ozel Anadolu Hastanesi Dr. Erhan MULUK Harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim 👍🏻 Muane ücreti 90 TL Doğum 2000 (sezeryan ve normal fark etmez dediler )
Tuqbabars KezibanUan iyiymiş sizin doğum ücretiniz ben memorial has. Gidiyorum normal 3.100 Sezeryan 3.400 -500 falan baştan beri oraya gittiğim ve doktorumu çok sevdiğim için değiştirmek istemedim ücretini sonradan öğrendik ama çok pahalı geliyo ama
KezibanUan Tuqbabars sizin gittiğiniz hastanede çok güzel medstar benim evime çok yakın bide doktorumdan çok memnunum doğum ücreti pahalıymış amaa doktorunuz iyiyse inanın değer
LivaLiva Ebrus25 benim doktorumda o hastaneyle anlaşmalı bizde orda Doğum yapıcaz inşallah doktorum özel olduğu için hastaneye hiç gitmedim nasıl. siz biliyor musunuz hastanenin kendine özel oda süsleme kuaför gibi Hizmetleri var mı ?
KezibanUan YazCilegi müjde hanım çok tatlı biri 😇 benim gebeliğim biraz sorunluydu ünal bey tecrübeli diye ona gittim şükürler olsun çok memnunum epiduralli normal doğum 1900 dediler bu arada
Tuqbabars KezibanUan hastane söylediğiniz gibi çok güzel temiz ve çalışanlar hep ilgili ( o kadar para veriyoz öle olmalı zaten 😂) doktorumda alanında başarılı bi doktor olduğu için başka yere dönmedik Rabbim bi şekilde yardım eder inşallah hepimize ☺️
Ebrus25 LivaLiva onu tam olarak bilmiyorum çünkü daha 4,5 aylığız yarın kontrolüm var sizin bu sorularınızı soracağım mutlaka cevap yazacağım 🤗
Ebrus25 LivaLiva oda süslemesini sormayı unuttum malum konu Bebek olunca 😊 kusura bakma artık sen sorarsan banada bilgi verirsen cok sevinirim 🙏🏻🙏🏻
KezibanUan Tuqbabars çok haklısın haketmeliler aldıkları parayı 😁 Allah yardımcımız olsun hepimizin 🙏🏻🙏🏻🤩 hangi doktora gidiyosun
Tuqbabars KezibanUan araştırmama göre biçok kişi aynı seyi söylüyor umarım benim ve herkesin doğumu çok güzel geçer ve sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucaklarımıza alırız ☺️
LivaLiva Ebrus25 tamam cnm teşkkür ederim bilmez miyim ben her gittiğimde doktora mutlaka birşey sormayı unutuyorum mesela 😂 biz 28 haftalığız beş hafta sonra filan Gidip konuşmayı düşünüyorum inşallah sana da haber veririm 😇