Yagmur0707 Kızlar merhaba bebeğimizi inşallah Haziran ayında kucağımıza alıcaz Antalya da yaşıyoruz ben alışveriş yapmaya başlayacağım artık ama neler alıcam uzun kollu mu kısa mı nasıl olur bilemedim 🤷🏻♀️ yardımcı olursanız sevinirim 💕
Su1985 Yagmur0707 bende izmir’de yaşıyorum Allahım sağlıklı ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Bizimde haziran görüküyor🙏🏻 Ben de ufak tefek bişeler alıcam ama uzun kollu almayı düşnyorum bebek üşür dediler bide erkek gaz sancısı olabliyormuş
Gulsurmeli Yagmur0707 Ne olur ne olmaz diye 2 3 tane uzun kollu zıbınlar almayı düşünüyorum doğdukları zaman üşüdüğünü söylüyor herkes 🤷🏻♀️😌
Mdnyldz Yagmur0707 bizde Allah nasip ederse haziranda dünyaya geleceğiz 🤗 ben uzun kısa karma bir alışveriş yaptim yeni dogan için çabuk büyüdüğünü söyledikleri için artik daha cok 6-9-12 şeklinde biraz da bişi alir sonra genel ihtiyaçlarını alicam giyim dışındaki 🥰
Aysentass Yagmur0707 ben de antalyayla aynı sıcaklıkta ilerleyen yaZın kavrulduğumuz bir memlekette yaşıyorum kısa kollu tercih etmedim çok sonuçta onlar bizden çok üşüyolar çıtçıtlıları 0 kollu ama o altta kalıyor zaten onun üstüne gitdirmeye hep ince ama uzun kollu şeyler aldım
Ozge20ulu Yagmur0707 ay sen antaltadaysan tabiyji kısa kollu iki üç tane uzun olsa yeter ama sen bilirsin 🥰
Zeynep_18 Yagmur0707 ben uzun kollu zıbınlar aldım ne kadar Haziran da olsa üşürler diye düşünüyorum 😊
Yagmur0707 Ben de ince tulumlar alayım bari birkaç🤦🏻♀️ Allahım hepimizi sağlıcakla yavrusuna kavuştursun