Btnc1903 Hanımlar gebelikte baş ağrısına önerebileceğiniz neler var ? 3 gündür uykudan uyanınca başlıyor uyuyuncaya kadar devam ediyor. Farmasinin migren taşını kullanıyorum Ama yeterli gelmiyor
Ayshen_ay Btnc1903 ben zaten miqren hastasıyım 9 aydır ilaçsız geçiriyorum ölüyorum geberiyorum miqrenden normalda miqren tutunca ilaçı ilaç peşinine içiyordum ama 9 ay tutdum kendimi Rabbimin yardımıyla
Gorkim Btnc1903 retrodan falan mı acaba bnm öyle pek başım ağrımaz dün, akşam yatana kadar hafif sızım sızım sızladı ben mentolbox kullanıyorum sürüyorum iyi geliyor bu sabahta kafam hafif kazan gibi inş ağrımaz diyorum
Asyaayaz1 2 gündür pertim resmen kafamı duvarlara vurmak istiyorum tek yapabildiğim uyumak ve parol içmek🤦🏻♀️
Btnc1903 Asyaayaz1 parol felanda vermedi doktor. Şükür bu zamana kadar sorunsuz gelmiştim ama bu baş ağrısı ile mücadele edemiyorum. 😞
Teacherella1 Btnc1903 kafamı duvarlara vurmak geliyor içimden hemen hemEn hergun çekiyoum bu ağrıyı 🤦🏻♀️ Tansiyonum çok düşük sanırım o tetikliyor 🤦🏻♀️
Zelisatlas 28 haftalık hamileyim benimde migrenim var parol fayda etmiyor bugun kontrole gittim dr a söyledim oda çok şiddetli olursa 1 kereye mahsus apranax içebilirsin demişti. İlk gebeliğimdede 1 kere apranax içmiştim bol bol dinlen yeterince su iç karanlıkta uzan dedi
Btnc1903 Zelisatlas benim migren gibi bir sıkıntım yok. Ama bu ağrılar neden oluyor bilemedim. Sanırım strese bağlı biraz da 😞
Sarikurt Doğal olarak aktardan nane yağı veya kekik yağı alıp ense ve şakaklarınıza,bileklerinize,omuzlarınıza masaj yapabilirsiniz. Koklamak da iyi geliyo.parol tek başına şiddetli ağrıları kesemiyo malesef😔
Btnc1903 Sarikurt migren taşı kullanıyorum ama sürekli de kullanmak istemiyorum ne kadar doğal olursa olsun içime sinmiyor. Nane yağını mutlaka demeyeceğim çok teşekkür ederim ☺️
Btnc1903 Ayshen_ay Allah yardımcınız olsun migreni olan annelere rabbim sabr versin. 4-5 gün bile sabredemedim ben
Ayshen_ay Btnc1903 ben artık alıştım hatta son zamanlarda miqrenim azaldı ilk aylar hiç katlanamıyordum umarım miqren diyede bi şeyim kalmaz doğurunca
Btnc1903 Gorkim o söylediğinizi hiç duymadım. Keşke ince ince sızlasa başımı kaldıramıyorum resmen vücuduma ağır geliyor 😞
Mom97 Btnc1903 geçen gün acillik oldum çünkü baş ağrım o kadar dehşettiki mide bulantısı da yaptı hiç bişi yiyip içemedim napsam geçmedi sonunda gittik parol ve serum taktılar kan aldılar vs biraz düzeldim ama bol su içtim onun etkisi oldu. Benim gebeliklerimde bulantı kusma olmaz ama baş ağrısıyla geçer malesef😐
Btnc1903 Mom97 allahım korusun inşallah acillik olmam da ben yeteri kadar su içtiğimi düşünüyorum ne zaman baş ağrım olsa hemen su içiyorum. Ama şükür bulantı kusma olmuyor bende bu ilk hamileliğim nasıl geçecek hiç bilmiyorum bu zamana kadar mide yanması dışında bir sorunum olmadı elhamdulillah ☺️ Son dönemde de baş ağrısı işte 😞
Gamzeakd Btnc1903 valla canım bende öyleyim 11. Haftadan beri çekiyorum 2 ağrımıyorsa 4 gün zonkluyor başım sabah kalkınca başlıyor yatınca bşraz daha iyi oluyor. Şakaklarımı nane yağı sürüyorum biraz hafifletiyor . Ağrı kesici hiç kullanmadım . Başka bir yolda yok sanırım 😢
Btnc1903 Gamzeakd bende migren taşı ile devam ediyorum. Normal zamanda bile ilaç içebilen biri değilim hamile iken hiç tercih etmiyorum ama bazen dayanamıyorum allahım keşke bir tane arveles içme imkanım olsa diye düşünürken buluyorum kendimi 🙈😂 şuan kaç haftalıksınız ?