Sibel88g Kizlar merhaba 38+2 deyim 2 gundur asiri bir hareketlilik surekli tekmeleme kaburgalarım ve vajina ustunde baski hissi var. Acaba dogum kanalina mi girmeye calisiyor anlamiyorum.. gece yataga yattigim zaman daha cok oluyor noemalde bu haftalarda hareketlerinde azalma hissedilecegi yaziyordu o yuzden kafam karisti.. bu surec hakkinda bilgisi olanlar yardimci olabilirler mi ???
ceylan119 Sibel88g senin tosbik gelmek için yer yapıyor belli kiii alanı daraldı tabi iyice😊benimde kaburgalarımda geziyor 😣😣
DilanArven Sibel88g aynısı benimki de. Resmen dun ciglik attim oyle bir hareket yapti ki ayagi karnimdan cikti sandim acaba cok mu yaramaz olacaklar 😏
Efegultek Sibel88g bizde 38+2 deyiz aynı durumu yaşıyorum son 1 haftadır. dün kontrolümüz vardı. Ne kanala girmiş ne de gelmeye niyeti var dedi doktor gece olunca kuduruyor bol bol.
Fato089910 Aynen kızlar benim dr aynı durum var kendisi karnımdan çıkacak sanki akşam öyle çığlık attırdı sancı gibi yaptı baskı aşağıya 38 olduk şimdi daha kıpır kıpır normal mi bilmiyorum bu haftada sözde hareketleri yavaşlıycktı daha fazla arttı