deletedmom351 Kızlar size normal doğum hikayemi yazmak isterdim ama maalesef sezaryen oldum. Başından beri her şeyim normal gidiyordu bebek kanala girmişti 1cm de açıklığım vardı dün sabah alttan suni sancı verdiler ama bi gram bir şey hissetmedim sonra 2. Suni sancıyı koydular o da bildiğiniz adet ağrısı gibi hiçbir şekilde şiddetlenmedi. Ebe sürekli alttan muayene yapıp açılma olup olmadığına baktı sabah 10da verilen suni sancı saat 4 oldu hala hiçbir şekilde hissettirmedi. 6 saate yakın ağrının şiddetlenmesini bekledim ama haliyle ağrı olmayınca açılma da 6 saattir hala 1 cmdi doktorum geldi bu böyle olmayacak dedi 3. Kez suni sancı vermeye gerek yok bu zamana kadar açılma olmadıysa bundan sonrada olsa bile bir kaç cm de kalır dedi ve sezaryene karar verdik. Sonda takılacaktı kadın kendini kasmazsan canın acımayacak dedi kasmadığım halde gerçekten sonda takılması olayı beni çok mahvetti neyse sonra takıldı doktor spinal yapıcaz dedi ama sonra bir kaç işlemden sonra bunun tehlikeli olacağını ve genel yapacağını söyledi ama tehlikenin ne olduğunu bana söylemedi zaten 30 dk kadar sürmüş ameliyat bende 10 dk sonra çıktım eşime bebeği vermişler kan falan almak için. Sonra odaya çıkarıldığımız zaman suni sancının ve sezaryen yerinin acısı birleşince ağladım ağrı kesici yapın diye bana ama en acılısı da pis kanı temizleme aşaması ilk karnıma bastılar ama ağladım yapmayın diye sonra elini alttan sokup kanı temizledi bir kaç kez tekrar etti bunu aralıklarla. Sonra serum falan takıldı ağırlarım azaldı şuan sadece gazım var onun için de birazdan lavman yapacaklar. Anlayacağınız biraz sıkıntılı geçti benim doğumum. Ama sütüm hemen geldi ve bebeğim hemen göğsümü tuttu çok şükür. 3250 kilo 51 cm doğdu. 🙏🏻🤗👶🏻 O kadar çok normal istedim ki ama rabbim demek ki hayırlısı bunu verdi. Şimdi oğlum yanımda aynı babası bakıp bakıp gülüyorum 😂🤗😘👶🏻
BurcuGztok deletedmom351 canim gozunaydin seni yorumlardan taniyorum sonunda dogurdun cok stres yaptigini biliyorum 😇😇 sukur sag salim aldin kucagina.. Bu arada devlette mi ozelde mi dogum yaptin ?
esoeso deletedmom351 Gözn aydn olsn valla dünden aklmdaydn kurtuldn sag salm sendn cok guzl bır hkaye beklyrdm hayal kırıklgı yasadm 🙄🙄 cesartlnmk ıstyrdm olmadı 😏😏 Allah yavrunu sana bagslasn 🙏🙏
MasalAlparslanMom deletedmom351 göZün aydın cnm . Hayırlı sağlıklı sihatli ömrü olsun inşallah. Darısı başımıza
Busrabnrby deletedmom351 gozun aydin canim.gule gule buyut bebisini atlatmissin dogum.asamasini hayirlisi oylrymis demekki allah kolaylik versin 😍
okem deletedmom351 hayırlı olsun canım spınalın ve epıduralın ıyı bı anestezıst tarafından yapılırsa hıc bı tehlıkesı yok ama burası van malesef ıyı doktor bulmak zordur gecmıs olsun canım 🤗
Lonelinesss okem aynen Van da yaşamak doktor yönünden sıkıntı ayrıntılı ultrasona giricem bakalım ne zaman sıra alabilicez çok sıkıntı ya hastane annelere gittim Denizli’de hemen randevu alıp hastaneye gittim. Burda öyle değil ki 😔
LiyaNehir Gözün aydın olsun canım güle güle büyüsün inşaallah kuzucuk saglıklı sıhhatli doğmus ya yavrun önemli olan o canım benim 😍
Deletedmom15257 deletedmom351 çok şükür cnm bebeğini kucağına aldin sezeryan yada normal doğum boşver önemli olan ikinizin sağlığı allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin ınşallah😘
Alimm deletedmom351 Eda hamileliğin kaçıncı haftasında aldılar Doğuma ilk Bebek diye hatırlıyorum seni
Alimm deletedmom351 sağlıklı olsun çok önemli değil normal yada sezeryan canım sağlık mutluluk içinde büyüt inşallah
parasetamoll deletedmom351 gözün aydın güzelim allah analı babalı sağlıklı dertsiz büyütsün hayırlı bir evlat olsun 😘