Ozerhome Kizlar 37 haftalik oluyoruz 1 buçuk saat sonra 🤩🙏 benim 2 haftadır karnım aşağıda. Bir an önce oğluşuma kavuşmak istiyorum💙 karnınız düştükten ne kadar zaman sonra doğum yaptınız 🤔
Rabis43 Ozerhome bende burada bekliyeyim. 35+3 oldum karnım aşagida sanki daha rahat nefes almaya basladim ordan hissediyorum
_imra_1213 Ozerhome Bende 3 gün sonra 37 olacam bugün farkettim karnım aşağı düşmüş gün geçmiyor ama çok ağrılarım oluyor heryerim ağrıyor, Rabbim sağlıklı kavuştursun inşaallah 🌹
Ozerhome _imra_1213 inşallah🙏 bende de ağrılar çoğalmaya başladı yavastan bakalım ne zaman gelecek bu minnoslar🤩
_imra_1213 Ozerhome Ya sizinde özel bolgeniz gece ağrı yapiyormu mesela gece dönerken bende çok sancı yapıyor orası ?
Ozerhome _imra_1213 gece değil de gün içinde sürekli ağrıyor adım atamıyorum bazen. Karnım çok kasılıyor taş kesiliyor farklı bir ağrı
avukatveanne _imra_1213 geceleri dönemiyorum ağrıdan yastık bile fayda etmiyor 🙄 kalkmaya çalışınca bile ağrıyla kalkıyorum siz kaç haftalıksınız acaba
Yaseminece avukatveanne ay benim de ayni gece donerken gun icinde de ayaga kalktigimda agri oluyo. Doktor bebek asagida oldugundan dedi.30. Haftamdayim sizin kacinci hafta