Aslanoglumm Detayli ultrason avrupa tarafinda bayan doktor bilen var mi bnm zamnim geciyo doktorum heme yaptir dedi bilgisi olan yazarsa sevinirim
birprensesvebirprensannesi Aslanoglumm Yani canım kizimda bazı durumlardan ben 32. Haftama kadar detaylıya girdim ama 24 den sonra bakılması çok zorlaşıyor bebek büyüdüğünden dolayı
miniginannesi9 Bende 24. Haftaya kadar yapıldığını biliyorum. Daha sonra deri kalinlastigi için 24 ten önce yapiyolar genelde. Yapılması gerekli, çünkü organlar detaylıca inceleniyor, kalbi böbrekleri bı rahatsızlığı var mı diye bakılıyor.
Fatos-47 miniginannesi9 istnblda devlet hastnlr de yapıyor glba ama bazıları ypmyor hngilri ypttgnı biliyormusunuz
miniginannesi9 Fatos-47 bilmiyorum ama, MHRS de hangi hastanelerde perinatoloji bölümü var diye bakarsanız ordan anlarsınız. Detayliyi perinatoloji bölümü olan hastaneler yapiyor
karanfilll Bence özelde yakınlarında en erken randevu bulabileceğin bi hastane varsa hemen yaptır çünkü bende 24e kadar yapılıyor diye biliyorum bende 23 de yaptırdım. Devlet hastaneleride en erken 1 ay sonraya randevu veriyor çünkü.
Aslanoglumm karanfilll ayn insllh oyle yapicam bayan doktor yapan pek yok cevremde yakin zamnda yaparim insllh
Sevgi1907 Aslanoglumm neden ozellikle bayan doktor ariyosunuzki işini cok iyi yapan erkek doktorda var bu gerkli olduğu için hic bayan erkek arayisina girmedim direk önüme hangi doktor geldiyse ona yaptirdim
karanfilll Aslanoglumm bende doğum doktoru olarak bayan tercih ettim hep eşimde öyle istediği için.ama alelacele olunca eşim mecbur erkek doktor çıktı onu ayarladı önümüze o geldi çok da güzel baktı maalesef zaman kısıtlı olunca biz ayrım yapamadık. Çokta beğendim üstelik hayırlısı olsun sizin içinde
Mer-21 22 haftalıkta ayrıntılıya girdim böbrekleri birleşik dendi bunun adına at nalı böbrek diyorlar ben ilk defa böyle bişey duydum endişeliyim biraz canım sıkıldı doktor bir sıkıntı olmaz dedi ama gene de korkuyorum acaba böyle bişeyle karşılaşan veya duyan var mı