MerveMesut Merhabalar. 13+5 haftalık hamileyim. Bebeğimin ense kalınlığı 3.70mm normali ise 3mm. Doktor down sendromu olabilir dedi. İkili test yaptırmadım. Benim gibi sorun yaşayan var mı 🤔
Neslihanbew MerveMesut oranını hatırlamıyorum ama bi tanıdığımızın da yüksek çıkmıştı ona da olabilir dediler fetal DNA testi yaptırdı orada temiz çıktı sonucu kızı şuan 1 yaşını geçti bir şey yok.
Elif5361 MerveMesut Hiçbir testi yaptırmadım sadece detaylıya girecem 9 ay boyunca bu psikolojiyle ben gidemem 😊 doğruluk oranı da yok doktorumdan duydum bizzat yaptıranlara saygı duyuyorum sonuçta Allah’ın verdiği canı aldıramayacağımıza göre 😊inşallah seninki de yanılmadır
MerveMesut Neslihanbew Testi yaptırmak istemiyorum. Yurtdışında yaşıyorum ve çok güvenemiyorum ne kadar doğru olur diye.
MerveMesut Elif5361 inşallah öyledir. İlk bebeğim ve çok korkuyorum. Ne olursa olsun sonuçta bu benim bebeğim ama doktor da bakılsa iyi olur dedi Bunu da istemiyorsanız kan testi yapalım dedi ama karar veremedim.
Elif5361 MerveMesut Benimde ilk gebeliğim inan bende herseye çok korkuyorum bundan önce kimyasal olmuştu ama inan biraz da teslim olmak gerekiyor sen gönlünü ferah tut bebeğin de hissediyor çünkü down sendromlu çıksa ne değişecek ne gibi bi tedavi uygulayacaklar ? Hiçbirşey sen bu süreci psikolojik olarak atlatamayacaksın bu senin kararın etkilemek istemem ama gönlünü ferah tut 🤲🏻
Rojda24 MerveMesut canım normalde bu testler kesinlik vermiyor çoğu kişide yanılma oldu inş sende de yanılma olur yinede test yapmam dersen de sen bilirsin tabi ki için rahat etsin diye yap derim ben bende yurtdışında kalıyorum
Elif5361 MerveMesut 14+4 Hiçbir testi yaptırmadım 2′Li 3′Lü şeker testi de düşünmüyorum sadece detaylıya gireceğim orda göreceğim pamuğumu 🥰🤰🏻🕊kan değerlerimiz herşeyimiz normal 1 hafta önde gidiyoruz ultrasonda
MerveMesut Elif5361 Bende kan testi yaptırmaya düşünüyorum. En azından ne olduğunu bilirim. Cinsiyetini öğrendiniz mi 🤩
Cigdemss MerveMesut benim bebeğimin 6 mm idi çok yksek şok olduk, çok kötü konuştular.. cvs yaptırdım temiz çıktı, çok şükür rabbime .. Allah hayırlı olanı bize nasip eyler, dua edin ..
Elif5361 MerveMesut Kan testi derken sağlık ocağında bakıyorlar ya 😂şeker kolesterol felan ondan yaptırdım 😂Nasipse Erkek canım benim 💙🕊sen öğrendin mi
MerveMesut Elif5361 tam bilmiyorum doktor çok açıklamadı ama yaptırırsam biraz daha yakın sonuç alabiliyormuş herşeyden. Ne şanslısınız 🤩biz henüz öğrenemedik. Almanya da yaşıyorum burda 20 haftadan sonra söylüyorlar. Allah analı babalı büyütsün. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻