NilayRuya Büyük ihtimalle korona olduk eşimle . Kendisi test yaptırdı sonucu bekliyoruz eklem ağrılarım var nefes aldıkça içim acıyor resmen biraz da bademciğim acıyor eşimde aynı belirtileri yaşıyor. İlaçsız nasıl atlatabiliriz?
BTSG04 NilayRuya canım çok geçmiş olsun bende geçirdim. Bendede baş ağrısı, nefes darlığı, tat koku kaybı ve halsizlik vardî çok şükür atlattım 🤲 Bol bol su iç her gün mutlaka meyve ve sebze ye iştahsızlık olsa bile zorla kendini evi sürekli havalandır temiz hava alın mutlaka ıhlamur ve zencefilli çayı içmeme izin vermişti doktorum bol bol dinlenerek geçirdim bu şekilde hiç ilaç almadım
Bursa97 NilayRuya çok geçmiş olsun canım 🙏 bende geçirdim 15 haftalıkken koku tat kaybı yaşadım sonra ishal ve kusmaya çevirdi öyle olunca 11 gün hastanede kaldım bol bol c vitamini tüketmeye calis kötü olursan muhakkak hastaneye basvur canım
[silindi] NilayRuya canım geçmiş olsun 1 ay önce atlattık bende de eklem ağrısı oldu hafif boğaz ağrısı burun tıkanıklığı 3. Gün koku tat kaybı oldu. Eşimde de terleme hafif öksürük boğaz ağrısı koku tat kaybı. Ben her gün çorba yaptım canım acılı ekşili bol sarımsaklı çok iyi geldi , portakal kivi sürekli tükettik her gün duşa girdik. İlaç hiç kullanmadım sadece ilk gün eklem ağrısı yüzünden ağrı kesici aldım. Çok şükür şimdi çok iyiyiz.
ozlemaykt NilayRuya ilaçsız zor atlatırsınız benim eşim geçirdi ilaç gelene kadar kötüydü ilaçları aldı hergün kefir verdim günde 2 yumurta ceviz kivi et ve tavuk suyuna çorbalar derken 1. haftada toparladı şükür
NilayRuya BTSG04 teşekkür ederim canım benim sana da çok geçmiş olsun . Zencefil içtim şimdi de ıhlamur icicem limonlu . Üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum çokta dikkat ediyorduk oysa😔
BTSG04 NilayRuya ah canım ya ne kadar dikkat etsende oldumu oluyor bende evden dışarı çıkmıyorum bir kez ailem geldi corona olduk o gün 😂 Allahtan eşim olmadı da bana baktı en azından. Öyle hissedersin kendini inanılmaz yorgun halsizdim bende ama çokca dinlen yorma sakın kendini. Her gün bir sebze çorbası yaptırdım içtim ben 2 hafta yataktan kalmadım son 5 gününde filan hergün bir yarım saat bahçeye çıktım temiz hava aldım bu şekilde atlattım
NilayRuya BTSG04 sakınan göze çöp batar dedikleri bu olsa gerek🥴 biz ikimizde aynı anda olduk yani eğer koronaysa tabi çok ilginç tüm belirtilerimiz de aynı 😁 olduysak da inşallah kolay atlatırız ya
NilayRuya Bursa97 teşekkür ederim canım . Böyle ağrılarla inşallah devam eder ilerisi olmasın korkuyorum bide panik atağım var full kafamda senaryo kuruyorum😔
BTSG04 NilayRuya inşallah canım duamdasın 🤲 positiv ol mutlaka asla kendini bırakma bebişin için güçlü dur geçicek inşallah 😊
Bursa97 NilayRuya Sakinliğini korumaya çalış canım panik bağışıklık sismetimini daha çok düşünüyormuş benim annemde panikti ilk o oldu ondan bize bulaştı o zaman hemşire öyle demişti panik olmak bağışıklık düşürüyor demişti sakin ol güzel guzek geçer Allah’ın izniyle 🙏
NilayRuya BTSG04 Allah razı olsun canım 😍 panik atağım var bir an korkuyorum nefesim daralıyor keşke bu panik hallerim olmasa
Oreganoo 3 lt en az su için, viral enfeksiyon olduğu için en önemli şey su ile mide bağırsağı yıkamak. Yemek yemeye çalışın, parolden başka birşey kullanılamıyor malesef, benim kadın doğumcum her ne olursa olsun ateşini 38,5 üstüne çıkarma demişti.
NilayRuya Oreganoo teşekkür ederim canım benim, ateşim çok şükür şu an normal inşallah çıkmaz çok zor döneme denk geldik
BTSG04 NilayRuya hiiiiç panik yapma canım bebeğinle bol bol konuş ondan güç al kendini salma sakın eşinle birlikte vakit geçirin değerlendirin bu süreci 😊
BTSG04 NilayRuya ayyy çok sevindim hadi gözün aydın canım 😃 sende test yaptırsaydın keşke bizdede ben oldum eşim olmadıydı 2 hafta ayrı odalarda kaldık 😂
Mlkkrsln NilayRuya geçen hafta eşim pozitifti ondan bir gün sonra ben de test yaptırdım negatif çıktım. Ama halsizlik baş ağrıaı bademcik şişmesi terleme hepsi başladı ben genel hamilelik haline verdim. Sonra bi hafta üzerine koku az almaya başladım. Teste çağırdım yeniden. Bu sefer pozitif çıktı. İlk testi alırken ya alamadılar ya da çok erken safhada olduğu için çıkmadı. Siz yine de pozitifmiş gibi dikkat edin yediğinize içtiğinize.
NilayRuya BTSG04 eve çağırdım ekipleri gelmediler ya 😔 ben tüm gün evdeyim eşim sürekli toplu taşıma da o yüzden dedim onda varsa kesin bende olmuşumdur diye ama demek ki normal grip olmuşuz zaten o da bulaşıcı ☺️
BTSG04 NilayRuya dediklerimi yap sen yinede bol bol dinlen bol su, meyve ve sebze tüket. Cok sevindim senin adına Rabbim hepimizi korusun tüm hamilelere kolaylıklar versin 🥰
NilayRuya [silindi] yaaaa size de çok geçmiş olsun canım benim şimdi eşimin test sonucu çıktı çok şükür negatif çıktı demek ki fena üşütmüşüz önlemlere devam edelim biz🙈
NilayRuya ozlemaykt çok şükür şimdi testi negatif çıktı canım , ben hamileyim pozitif olsaydım bile parol harici kullanamıyorum ki😔
ozlemaykt NilayRuya ah kıyamam çok dikkat edin gerekirse çıkmayın dışarı falan benim annem sürekli tembihliyor marketlerde falan dolanma vs diye
NilayRuya BTSG04 Allah razı olsun canım inşallah bir an önce bu virüste başımızdan gider de tüm milletçe rahat nefes alırız ☺️