uykusuz1parol Turti Biz de 20. Haftamiza girdik ama sadece birsey kayar gibi hissediyorum o da daha yrni basladi
uykusuz1parol Turti Ilk gebelikte zaten gec hissediliyor bugun kontrole gittim daha olmaz dedi ama anlattigima gore hissedebiliyorsab cok guzel dedi ben de daha tam emin degilim erken haftalarda da bagirsak hareketleriylr karistiliyormus genelde
Alara005 E-Y bende 16 hissettim pit pit diye bir şey ama her zaman değil ara ara yapardı sonra bir durdu yine başlamıştı
E-Y Alara005 damar atması zannetmiştim bende ilk önce ama sonra farkettim damar atmasi değil çok cılız bir histi ama başka şeylerden ayırt edilebiliyordu çok değişik bir şey allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊
Bilge44 Haftada hissetim ama bebek hareketi olduğuna emin olamadım emin olmam 2 haftamı aldı 🤷🏻♀️🥰🤰🏻
Turti Benim her yemek yedikten sonra birden karnımın içi sanki yırtılıyor gibi oluyor acaba hareket mi ediyor anlamıyorum …
EbruAslan Turti 16 haftamda hissettim ama tam konduramıyorum emin olamıyorum🤷♀️ Sabırsızlıkla bekliyorum tekmelemesini😍
alm98 EbruAslan ebru hanım cok seker bir bayana benziyorsunuz cevaplarınız çok içten, instagram adresiniz varsa takip etmek isterim sevgiler 🥰
1anne- Turti 20 haftalık olunca hissetmiştim şu an 36 yım deli gibi hareket ediyor artık dayanamıyorum geceleri uykusuzluk çekiyorum resmen. Tam Gözüm kapanıyor benimki bi tekme kaburgama patlatıyor 😥