zeyzeyyyy Kızlaaar deli gibi canım sigara külü yemek istiyor kendimi tutamıyorum yaa çok acayip sanırsam demirim düştü🥺🥺🥺 yaşayan varmı?
Sermec27 zeyzeyyyy ben değil de annem aşermiş sanırım yemişte biraz ama hangi kardeşimde yemiş bilmiyorum iyi ki birsey olmamış 🤭
halitefe zeyzeyyyy pica sendromu canım bu bir tür rahatsızlık yani doktora gidip önlem alman lazım yaptığın şey bebek için fazlaca zararlı
sacmalamakizim zeyzeyyyy benim de canim istedi ama yemedim hele yürürken toprakli yer de cikan ses canim toprak cekiyordu 😂
zeyzeyyyy Sermec27 ben de arada bir küllüğü parmaklıyorum çok acayip bir şey inşallah bir şey olmaz 🥺😅
Xxdilara Hahaha yalnız değilmişim herkes bana kızıyor çocuğun kap kara doğar diyor ama resmen kul yemek için sigara yakıyorum bende küllede kalmıyor sigaranın közünüde yediğim oluyor 🤩
zeyzeyyyy Xxdilara bana da yaaa eşim artık kültalbasını saklıyor yoksa bulduğum yerde parmaklamamak için kendimi zor tutuyorum😅 acayip değişik demi hiç bir şeyi bu kadar canım istememiştiiiii🥺🥺
zeyzeyyyy Mervee26 o kadar değişik bir şey kiii yemin ederim sigara değil külü acayip canım istiyor hiç bir şeyi bu kadar istememiştim demirim çok düştü sanırsam pazartesi kontrole gidince söylücem🥺
zeyzeyyyy Sermec27 aynen yaaa allahım korkuyorum duvar toprak taş yicem diye 🥺 bir an önce geçsin şu istek😟
Sivas-torunu33 zeyzeyyyy geçen hafta bunu doktoruma sordum Demir eksikliğin olduğun için karşılama isteği duymuşşun dedi zararını sorduğumda çok aşırıya kaçma demişti ama ben 1 paketi yakıp bitmesini bekledim kaşık kaşık yedim 😀😀😀
Mervee26 zeyzeyyyy Allah yardımcınız olsun. Başıma gelmediği için bilmiyorum. Sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize 🤲
zeyzeyyyy Sivas-torunu33 ben çok zor tutuyorum kendimi yaaa çıldıracak gibi oluyorummmm keşke bir an önce geçse🥺 Allah yardımcımız olsun inşallahhh
2melek_annesii Sivas-torunu33 agzım acık okudum 🥴canım istese dahi asla yemem zararının neler oldugunun inşallah farkındasınızdır
zeyzeyyyy Lifebaby kullanıyorum ama yetmiyor sanırsam pazartesi kontrolüm var inşallah söyleyeceğim doktoruma😇