MatematikciAnneAdayi Kızlar kafam çok karışık reflü yatagi mi alsam yoksa babynest mi park yatağın içine ekstra yatak ne aldıniz
morusevenanne MatematikciAnneAdayi park yatagın içine şimdilik reflü kullanıcam büyüdüğünde bi yatak alırım
Bsmlh MatematikciAnneAdayi ben babynext aldım çünkü alttan hafıf desteklense reflü yatagı gibi olur bence belki hiç gerekte kalmaz reflü için
ysfali06 MatematikciAnneAdayi reflü yatağı alacağım. Park yatağın içine de kendi süngeri var onu yükselsin diye kullanıcam üstüne de yün yatak. Yatağın üstünde zaten reflü yatağı olacak direk yün de yatmaycak yani.
Tugizzz MatematikciAnneAdayi babynest in içine reflü yastığı aldım joker de satılıyor reflü yatağından bebekler hep kayıyormuş rahat değişmiş bana da hiç rahat görünmüyor öyle yani
morusevenanne Bsmlh peki babynest in pozitif özelliği ne? Almadığım için soruyorum mesela reflü yatagı aynı zamanda delikli ve kusma ter dönme gibi hallerde bebeğin nefes alabilmesini sağlıyor
Tugizzz Bsmlh ben netten aldım malum pandemiden dolayı pek çıkamıyoruz dışarı. Ama mağazada da vardır yani.
senaack MatematikciAnneAdayi babynest daha kullanışlı hem pıset gibi alıp yanında uyutursun taşırsın heryere hem de yanları şişlik olduğu için reflü olarak da kullanırsın yastıkla destekleyerek ben öyle yapcam
icimdekikelebek MatematikciAnneAdayi babynest pek olumlu görmedim araştırmalarımda. Reflü yatağına herkes olumlu bakıyor ama kayıyormuş onda da henüz kararsızım alıp almama konusunda . Park yatak içine yataş twiny aldım trendyoldan 70*110 park yatak ölçüsünde
CemSeda MatematikciAnneAdayi babynest aldim reflu yatagida guzel ama kayiyo bebek onda baglamali olmasi lazim park beşik icin yataşin yatagini aldik cift tarafli buyudugunde tekrar yatak almakla ugrasmicam omurga sagligi icin yenidogan yataklari onemli kraftinda yataklari var fakat onlar sadece belli bir donem kullanilabiliyor.
MatematikciAnneAdayi Bayanlar biraz önce ebebekte hem babynest hemde reflü yatagi olan bir ürün buldum ve aldım inceleyin isterseniz. https://www.e-bebek.com/babyjem-5-fonksiyonlu-minder-gri-p-bje-525-2
iremby MatematikciAnneAdayi ben ilk kizimda hiçbirini almamistim. Sonra reflusu olunca mecbur reflu yatagi aldik. Simdi de babynest aldim. Kizimda alamamistim aliyim bari dedim. Cok dert edilcek bir sey degil. İhtiyaca göre de alinabilir. Babynesti alttan desteklersin reflu gibi olur reflulu babynestlerde var yine.
Maviss1525 MatematikciAnneAdayi Kesinlikle reflü yatağı annem yanı beşiğin içindede kuklanıyorum başka odalara yatak gibi götürüp öylede kullanıyorum koltuğun üstüne vs.koyuyorum oğlum bütün gün içinde uyuyo çok rahatlık oluyo hem kusars vs.yan ve eğimli olduğu için daha iyi tek sorun hareketlendikçe biraz aşağı kayıyo o yüzden kemerli olan reflü yatağı tercih edin derim
Mcakir MatematikciAnneAdayi park yatak ölçüsünde yatak aldım. Babynestte aldım ama onu park yatakta kullanmak için değil de günlük salonda kendi yatağımda vs kullanırım diye aldım. Reflü alsaymışım daha iyi olabilirmiş belki . Ama alttan hafif destekle kaldırabilirim sonuçta.
Ozlem23 MatematikciAnneAdayi annem yatak diktirmis park yatagin içine ama bana biraz fazla yumuşak geldi hemen kullanmam diye düşünüyorum Reflü yatagi almıştım ben bimden annemde yuvarlak babynest dikti bana ama dikmesede almak istiyodum koltukta falan içine yatıririm diye