DenizelikDikilita Merhaba arkadaslar. Ne zaman dogacak derken şukur bebegim dunyaya geldi.. ilk bebegim 10 yil once normal dogumla olmustu. Bunuda normal bekliyoduk. 39 haftada kontrole gittigimde bebegin suyunun bittigini ve kilo almadigini soyledi. Nst de sancimda cikmiyodu. Seni eve gonderemem yatis yapacaz dedi. Oncelikle normal dogum deneyecez olmazsa sezeryan dedi. Dogum sancilarini meme ucunu sıkarak ve dönduretek baslatti. Suni sanci vermedi. Sancilarim basladi ama malesef 5 saatte hic acilma olmadi. Bebegin kalp atislari zayifladi ve spinal sezeryana karar verdik. Cok dogru bir karar vermisiz bebegi tam alirken bebek kakasını yapiyormus. Ben asya ma kavustum. Hem normal dogum hem sezeryani yasadim. Sizlerde saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz ihsallah
Dimplesgirll DenizelikDikilita öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ilk kez duydum Doğumun o şekilde başladığını suyunuz gelmiş ama fark etmediniz mi hiç
Seyma53 DenizelikDikilita Allah sağlıklı ömürler versin bebeğinize ve size 😊 sezeryan ve normal iki türlü doğumuda yaşamış biri olarak soruyorum bunda daha çok zorlandım dediğiniz hangisi oldu ve neden benimde doğumum yakın henüz belli değil doğum şeklim o yüzden merak ediyorum 🙈
DenizelikDikilita Dimplesgirll hayir suyum gelmemisti. Yani son 4 hafta bi akintiniz geliyor bu sekilde geldi. Ama azar azar gitmis demekki
Saganak Bende meme ucunu sıkarak ve döndürterek başlatmayı ilk defa duydum oda nedir ? Geçmiş olsun gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
DenizelikDikilita Saganak meme uclari rahimi uyariyomus ve sanciyi baslatiyormus... gercekten dogru.. nst aurekli bagliydi sancim 20 lerde iken 100 lere vurdu. Ama evde denemeyin derim..
DenizelikDikilita Seyma53 tabiiki normal dogum.. sancı suresi sikintili ama sonrasi cok rahat normalde. Sezeryanda sonraki surecte ben cok zorlandim. Agrim cok oldu. Ama tabiiki saglikla kucagimiza alalim sekli onemli degil