Cylncyln_01 birprensesvebirprensannesi Canım ozelere para bayılana kadar selim hocaya got adam prof ve ücreti çok uygun ben gittim inanılmaz bir dr ve 35 dk sürdü onun öncesinde senin bütün bilgilerini alıyor ben o kadar memnun kaldım ki doğumu bile onda yakmayı düşünüyorum
birprensesvebirprensannesi Cylncyln_01 Canım bazı durumlardan dolayı devlete güvencim asla kalmadı… Benim gebeliğim biraz riskli ondan. Bide İstanbul’da yaşıyorum ben yani randevu zaten bulamam oraya gelene kadar🤷
Cylncyln_01 Ebru-001 Canım ben özele gidiyordum muaneye vazgectim bu dr devam edeiyorum normal gebelik takibimide yaptırıyorum adam birde normal doğum taraftarı istersen doğumuna bile geliyor ben herseyi konuştum
Ebru-001 Cylncyln_01 bende özele gidiyordum baska yeri önerince vazgeçtim memnun kalırsam bende devam edebilirim dogumu normal istiyorum belkide bir şanstır önümüze 🙏🏻
Cylncyln_01 Ebru-001 Aynen canım bende ıstiyorum rabbim nasip ederse Bu dr çok beğendim bilgisine ilgisine devam edecem ins
Cylncyln_01 Ebru-001 Aynen canım sen birde ilerleyen haftalarda gör muhteşem bir his ya rabbim herkese nasip etsin
Cylncyln_01 birprensesvebirprensannesi hm anladım canım sende haklısın ama bu d3digimiz dr riskli gebelerede bakıyor hatta ona yönlendiriliyor
Beyzan birprensesvebirprensannesi yorumları şimdi okudum da riskli gebelikte hem de korona döneminde İstanbuldan Adana’ya gezmeye gelmek biraz cesaret doğrusu. Hani illa doktor için şehir dışına çıkmanız gerekir ama siz bir de adana ya gelip gezeceksiniz. Baya risk ben olsam yapmam asla heleki siz gebeligim riskli demişsiniz