Ebru-001 birprensesvebirprensannesi bende 3 haft sonra gidicem balcalıda mete sucu var doktorum onu önerdi. Muayene ücreti veriyorsun 158tl
Lifebaby birprensesvebirprensannesi balcali selim hoca kesinlikle ama iki ay önceden alınması lazım randevunun çok yoğun
Ezgisn birprensesvebirprensannesi Balcalı hastanesinde muayene olmuştum çok efendi bilgili işini layığıyla yapıyor tavsiye ederim Selim Büyükkurt
Asyakrgn Bende Adana da yaşıyorum 3 hafta sonra detaylıya girecem balcalı hastanesinde Selim hoca var çok iyi tavsiye ederim:)
birprensesvebirprensannesi Ebru-001 Detaylı Ultrason fiyatı yani sadece muayene ücreti alıyor öyle mi? Peki kaç dk bakıyor perinatolog mu?
Ebru-001 birprensesvebirprensannesi perinatolog evet bende 3hafta sonra gidicem doktorum önerdi bilmiyorum canım o yüzden
Asyakrgn İnternetten bakıp yorumları da okuyabilirsiniz aynen biraz randevu sıkıntılı ben 1 ay önceden aldım ama eğer detaylıya daha zamanınız varsa şansınızı deneyip arıyabilirsiniz
Lifebaby birprensesvebirprensannesi ama ara bi şansını dene bende numarası var sekreterinin verebilirim istersen
Lifebaby birprensesvebirprensannesi evet devlet ama doktorun muayaesi ücretli ben konuştuğumda 158tl ama zam geleck demişti
birprensesvebirprensannesi Lifebaby Ayy canım ben özel bir yer arıyorum teşekkür ederim tavsiyen için
Cylncyln_01 birprensesvebirprensannesi Canım ozelere para bayılana kadar selim hocaya got adam prof ve ücreti çok uygun ben gittim inanılmaz bir dr ve 35 dk sürdü onun öncesinde senin bütün bilgilerini alıyor ben o kadar memnun kaldım ki doğumu bile onda yakmayı düşünüyorum
birprensesvebirprensannesi merenimo Benim bı arkadaşım da bu doktoru söyledi. Sanırım özel muayenehanesi var dimi? Peki detaylı fiyatı ne kadar ve kaç dk ilgileniyor?