Nurbanuky Şuan tam 40 haftayı doldurdum ve hiç sancı, belirti yok. Bu durum beni çok stresli yapıyor. Benim gibi başka bekleyenler var mı?
gozde_arel Nurbanuky en korktuğum an 😊 ya 42ye kadar gidersem diyorum 35 oldum 1 hafta sonra squat başlıcam 😂😂
Nurbanuky sedrettinyasemin75 Egeeren Normal doğum için en son kaça kadar beklemeyi düşünüyorsunuz peki?
sedrettinyasemin75 Nurbanuky Ben daha fazla beklemek istemiyorum aslında kavuşmak istiyorum evladıma ama devlet hastanesi canım bakalım doktor ne derse. Ardahandayim özel doktor yok burda
Nurbanuky 2bebisannesiii bugün kontrolüm vardı doktor kararı bana bıraktı🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Cuma tekrar gideceğim
Nurbanuky sevdam_21 Prensesinannesi26 Papatya0605 Yasemindursun Egeeren Zumrut1996 sedrettinyasemin75 Normal doğum için en son kaça kadar bekleniyor acaba bilen var mı? 😅😅
Papatya0605 Nurbanuky bende 00.00 itibariyle 40. Haftaya girmiş bulunmaktayım tık yok sadece şu son bi kaç saattir gaz sancısı gelirde karnınız ağrır ya öyle sancı oluyor alt kısmımada baskı uyguluyor bebek gelir mi acaba 😥🤔🙄
Yasemindursun Nurbanuky yanliz degilsin bende 40+2oldum yarin kontrol var ama cumaya kadar bekletcek sanirim 🤦♀️🤷♀️
Papatya0605 Nurbanuky hafta olarak mı normalde 42 hafta son derler ama genellikle o zamana kadar zaten gelir gelmezse sezeryan olur benim yatışı verdiler baktı ki bu kızın geleceği yok🤣 seni doğurtmak istiyorum dedi 8 yatış sanırım suni verirler demi sezeryan istemiyorum çünkü çok heyecanlıyım inşallah sancım kendiliğinden gelirde carp diye doğururum 2. Doğum olcak ilki normaldi buda normal olur inşallah kızlar dua edin nolur banada🙏🏻
sedrettinyasemin75 Nurbanuky en son 42 diye biliyorum canim bende 41 olcam nerdeyse yine sanci gelmezse pazartesi suni sancı ile başlatılacak