Seliiinn esmerrmm valla ben 17 haftalığım daha yeni yeni çıkmaya başladı, hafif salaş giysem hiç anlaşılmaz 😁
Denizsmomm esmerrmm 16 17. Haftalarda ancak çıkıyor ilk gebelikte biraz daha geç de çıkabiliyor. Çok küçük daha çıkmaması çok normal merak etmeyin 😊
Rabismomm4 esmerrmm biz 14.5 günlüğuz ama karnım 6 aylık hamile gibi çıktı 🥰🥰nedense bu benim çok hoşuma gidiyor 😅
Gulnihalce Ravzamuhammed bende de böyle şişkinlik mi oluyor anlamadım ama karnım bu kadarda değildi yani şok içerisinde korkuyorum daha nasıl şişebilir😂
kucukadam esmerrmm hem kişinin bünyesine hem de ic karnın genişliğine gore değişkendir ben de 6+3um normalde de hafif gobegim var ama esim fark olduğunu söylüyor 🙂
Agnesmom Ben 11+4 üm ve bugün annemlere geldim kardeşlerim hepsi şok çok belli oluyor diyorlar 😂 Ama benim hamile öncesinde ayva bir göbeğim vardı buda etkili olabilir 😂
Ruyasusam esmerrmm 15. Haftadayim biraz kilom da var ama gram göbek çıkmadı. Bende belli olmasın şişmesin istiyorum 😅 göbek cok cikinca catlak cok oluyor eğilip kalkmak zor oluyor aslında bu nedenlerden 😏
Ayseguldt esmerrmm 20. Haftadan önce çıkmaz asırı zayıf degilseniz benimki 7. Ayda ancak belli olmaya basladı