Kediannesi123 Neclaaa34 bulantılarım bir geçiyor bir başlıyor, bazen hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum 😅 daha hiç kilo almadım ama göbeğim çıkmaya başladı yavaştan 15+1 iz sizin nasıl gidiyor
Cicekler Kediannesi123 Neclaaa34 bugün 15 olduk bulantılarla başım belada en büyük sıkıntım o diğerleriyle ufak ufak baş ediyorum
Dilek0809 Neclaaa34 bugün tam 15 haftalık olduk kasıklarda belde ağrılar oluyor onun dışında bulantı falan kalmadı şükür bir de aşırı tuvalete sıkışma var. Karnım hafiften çıktı sanki ne zaman hissedeceğiz bakalım merakla bekliyorum🥰
irorkay Neclaaa34 14 içindeyim. 2 gündür kasık ağrım az az var bir de kuyruk sokumum (belim) çok ağrıyor.
Kediannesi123 Cicekler hadi yaa sizinde mi devam ediyor ben zofran veya zofer içince geçiyor sonra tekrar başlıyor
Cicekler Kediannesi123 ben gündüz 1 tane Zafer gece yatmadan 2 tane prilam içiyorum başka türlü hayatta kalamıyor gibiyim sürekli yataktayım ne zaman geçecek acaba
Dilek0809 irorkay benim de kuyruk sokumum bel boşluğum aşırı ağrıyor her hafta yeni bir ağrı yeni bir güncelleme geliyor. Cinsiyetiniz belli mi
handeliz Dilek0809 bende 14 hafta 3 gunluk hamileyim kuyruk sokumunla sol kalcamda agri oluyo otururken yatarken skntm yok ama ayaga kalktmi egilip dogruldumu uzandimi tutuk gbi oluyorum 2. gebeligim ilkinde boyle birsey yoktu
Dilek0809 irorkay ben geçen hafta öğrendim cinsiyetimiz erkek genelde bu tarz ağrılar erkeklerde diyorlar o yüzden sordum. Sağlıkla gelsinler
BegumIscanTunc Neclaaa34 15+6 haftayiz yine şiddetli baş ağrılarım başladı midem yine ara ara bulanıyor kendimi huzursuz hissediyorum hep birde bebek hareketlerinin ne zaman hissetmeye başlarız
Kediannesi123 Dilek0809 benim de erkek kaşık ağrınız nasıl oluyor adet olacak gibi bir ağrı mı yoksa batma tarzında mı
Dilek0809 handeliz benim de aynı söylediğiniz gibi bel boşluğum özellikle düz zemine yatınca kalçamı bile kaldıramıyorum belki de bu haftalarda hızlı büyüdükleri içindir haftaya kontrolüm var soracağım🤩
Nehirimmm06 Neclaaa34 tam 15 olduk kasık ağrım var batmalar gibi sabah bulantıları var onun dışında iyiyiz çok şükür 🤲🏻🤲🏻
handeliz Dilek0809 benimde haftaya kontrolum bende sorcam bazen ayagimi kaldiramiyorumm zorluyoo beni