Didemmmmm meryemerdemir ne güzel anlatmışsın canım çok sağol. Bende haftaya gideceğim. Çok güzel şeyler duydum bende gülenay hocaya kulllanacak gibiyim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Didemmmmm meryemerdemir peki belirli muayene sayısı yok galiba dimi sınırsız muayene yazıyordu bir sitede
meryemerdemir Didemmmmm paketi aldığımızda 10 muayne 10 kontrol ama gelmek zorunda kaldığınızda fazlasında sıkıntı olmaz gelirsiniz demişti.
Didemmmmm meryemerdemir anladım canım bende haftaya gideceğim bakalım 🙏🙏 inşallah bende severim ve devam ederim. Kalp atışından sonra da paket alırım🙏
mhndshnm Mnwr Merhaba bir şey sorabilir miyim? Ben de hem şehir hastanesine hem gülenay hocaya gidiyorum. İkili test için şehir hastanesinde kan verdim. Siz sonuçları nasil gösterdiniz?
Mnwr mhndshnm mhndshnm ben Gülenay hanıma gidemedm rabdevu olusturdum ananesi vefat etmişti o sebeple arayıp iptal ettiler. Durumum acil oldugu için çukırambarda özel bir kliniğe başladım orda devam ediyorm. Şehir hastanesinede artık hiç gitmiyorum.
acemiiannee06 Bende Gülenay Hanıma devam ediyorum fakat kendiside Ekim ayı itibariyle hastaneden ayrılacakmış. Fakat; paket alan hastalarına dışarıdan devam edicekmiş.
KkubraOz acemiiannee06 teşekkür ederim öyleymiş siz memnun kaldınız mı? Benim gebeliğim riskli araştırıp buldum kendisini bu hafta randevu almayı düşünüyorum
acemiiannee06 KkubraOz Ben cok memnun kaldımm.Doğumumu Gülenay hanım gercekleştirdi her zaman destek oldu.
KkubraOz acemiiannee06 bende memnun kalacağımı düşünüyorum haftaya gidicem kendisine henüz başlamamış medical parka görüştüm çok teşekkür ederim 😇