Ckaragoz Kızlar 5 aylık oldum. Top gibi büyümüyor karnim. Tam göbekten aşağısı ayrı üstü ayrı. Yani ortada hala bi çukur var. Bebek aşağıda büyüyor galiba. Cumartesi doktora da sorcam ama ne zaman top gibi olur yukarı çıkar ki. 😟😟😟
058elf Ckaragoz benimde öyle canım 7. aya girdik hala göğsümle göbeğimin ortası boş gören erkek bebeğe mi hamilesin diyo 😂 kızım olacak 🐣
seymacambayraktar Ckaragoz benimde öyleydi canım rahim aşağıda olduğu için aşağıdan yukarı doğru büyür zaten şimdi 6. Ayımdayım yavaş yavaş top gibi olmaya başlıyor
Ckaragoz didemblr eski doktorum rahimde yukardan hafif bi basiklik var demişti. Ne bilim işte ah bu korkular. Inşallah yuvarlaklasir benim karnımda😔
didemblr Ckaragoz göbüşün demek istemiştim canım klavye hatasi olmuş 😊 yeni doktoruna sordun mu peki dediği şeyi
Ckaragoz didemblr göbegin neden alttan büyüdüğünü bu cumartesi sorcam. Basıklık için sorun değil demişti ama iste. Bakalım. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Ckaragoz 058elf benim gogus ile göbek arası değil iste. O zaten normal. Benim göbek kısmından aşağısı bi yuvarlak üstü ayrı. Yani karnında iki bolme var gibi düşün. Tam göbek kismim içe cukur