Sabihanur1 Tecrübelerinize önerinize ihtiyacım var.ben dün pozitif çıktım 2 gün önceden belirtilerim vardı eşimde şuan belirti olmadıgı için test yapmadılar ? Kendisi pozitif eşi negatif olan varmı
Gulsah_alp93 Sabihanur1 5.gün belli eder eşinizde sizde kaç gündür belirti vardı o günden itibaren sayın benim öyle oldu bulaşmaması mümkün değil çamaşır suyu nane gibi kokuları koklatın bakalım bazen direkt belirti oluyor bizim oldu
Busra34ybg Sabihanur1 benim kuzenim pozitifti ve eşi ve çocukları negatif çıkmıştı canım 4. Gün belirti yaşamaya başlamıştı o sadece o karantinada kaldı yani hep diyorum korona adam seçiyor resmen
Bahardali Sabihanur1 görümcem pozitifti hatta atlattı bile. Oğlu ve eşi hiç belirti gösrermediler yinede bi kaç gün sonra test yapıldı negatiftiler ve hasta da olmadılar
NilayRuya Sabihanur1 belirtilerin neydi? Bizde de bazı semptomlar var eşim bugün gidip test verdi sonuç bekliyoruz 😔
Sabihanur1 Bahardali testim pozitif çıkmadan 2 gün önce ayrı yattık hep ama ondan önce beraberdik inşallah birşey olmaz 😔
Busra34ybg Sabihanur1 hayır canım eşine bulaşmamıştı aynı yatakta yatmalarına rağmen onun negatif çıkmıştı sonucu
Gulsah_alp93 Busra34ybg çıkabilir bende hiç geçirdiğimi anlamadım bile koku alamayınca anladım bazıları anlaşılmıyor.Annem cok kötü biz eminiz korona olduguna ama teste çıkmadı
Sabihanur1 Gulsah_alp93 eşim önceden bir hastalık geçirdi o yüzden çigerleri iyi değildir diye düşünüyorum inşallah birşey olmaz yoksa vicdan azabı çekerim çok
Bahardali Sabihanur1 onlarda öyleydi temizlik yemek sonuçta görümcem yapıyor. Aynı evin içinde aynı banyo aynı tuvalet kullandılar ama olmadı işte… Size de geçmiş olsun
Busra34ybg Sabihanur1 Allah’ın izniyle bisey olmaz canım ciddi bi sıkıntısı olmuş olsa çoktan belirti yaşamaya başlardı bünyesinden dolayı
Sabihanur1 NilayRuya sonucum 4-5 satte çıktı belirtilerim ilk iki gündü.terleme çok oldu sırtım yüzüm bir kere ateş çıktı sadece daha olmadı şuan hiçbirşeyim yok sadece burnum tıkalı ama koku alıyrm
Cambardak Sabihanur1 4. Yada5. Gün belirti veriyor. 😞 kimi hafif atlatırken kimi ağır ve ağır geçiren eşim bile ilk 3 gün testi nefatif çıktı belirtileri olmasına ragmen saçma bi test sistemi var ve sonrada temaslısı biz 5. Gün koku tat gitti