Sbrcgr 17+1 hamileyim. Doktorum bugün bana bebeğin eşi aşağıda ama bu haftalardan sonra yukarı çıkabilir dedi. Başına gelen var mı ?
Sumsumm Sbrcgr doktorlar niye kafa karistiriyor ki nasil olsa yukari cikacak bi dahaki muayenede cikmazsa o zaman soyleseydi keske 🙄herseye kafamiz karisiyorz cunku takinti yapiyoruz ister istemez
Soe Sbrcgr aynı gündeyiz bana 12+4te demişti maalesef hala aşağıda inşallah çıkar hepimizinki biran önce
ysfali06 Sbrcgr 32 haftadayım henüz yeni çıktı yukarıya. Öyle stres olacak Bi durum yok zaten doktor zamanla yukarı çıkar demiş. Riskli Bi durum olsaydı belirtirdi. Hiç söylemese tarama da testte karşınıza çıkacak aaa söylemedi bana diyecek insan 🤷♀️
Elif5361 Sbrcgr 14 haftada dedi bana da ama kendi doktorum çok normal biz buna 5. Aydan sonra bakıyoruz o zaman aşağıdaysa sıkıntı dedi rahim büyüdükçe yukarı yeri alacaktır içimizi ferah tutalım anneler🥰🤲🏻Hemen hemen hepimiz aynı durumdayız
enisenalbant Bende 18 haftalığım bana da öyle söyledi ama doktorunun da dediği gibi bu haftalarda oluyormul daha sonra yukarı çıkıyormuş beniö rahim ağzındaydu dün yavaş yavaş çıkmaya başlamış dedi 🧿 korkmana gerek yok herkesin basına geliyor 😊
Sbrcgr Sumsumm ben hemen araştırıyorum filan işte kötü bişey olsa daha farklı söyler diyorum kendime sonra ☺️
Elifaltun Sbrcgr banada 17.haftamda bebek esini yastik olarak kullaniyor asagida dedi ama yeri degisir 6. Ayda dedi.persembe gunu detayli ultrasonum var bakalim ne dicek
Peraaaa Benimde geçen hafta 14. Haftamızda eşiğin aşağda olduğu söylendi.. Açıkçası tek korkum kanama…
Mjde Ben de 29 haftalık gebeyim ama hala aşağıdaymış rahim ağzını kapatmadığı sürece sıkıntı yokmuş rahim ağzı uzunluğuda önemli tabi