mesit34 Bebeğim 15 gün icinde dogacak ve eve ilk kez klima taktıracagız sizce yatak odasına takılmalı mı fena sıcaklar baslayacak bebekte bizde bunalacagız klima acsak hasta olur acmazsak isilik olur bebek sizler evinizde nasıl yöntem düşünüyorsunuz yaz bebegi anneleri ???
2prensessannesi mesit34 ayybende ayni dertten muzdaribim ve sicaga hic gelemiyorum napcam bilmiyorum ama klima kullanmam cunku klima fena carpar hem anneyi hem bebegi malum lohusalik anca cam acarim
Nunu mesit34 biz hol ‘ e taktırdık klimayı canım holden odalara geçiyor soğuk hava öyle üşütcek soğuk olmuyor sıcağını kırıp sabit tutuyor ılık havayı :)
Fucshbau mesit34 bende cam acik olmadan uyuyamam normalde bebis gelince napicam diye düşünüyorum... Klima degilde vantilatör gibi bişey alsam odaya çözüm olur mu acaba?
Aslihan26 mesit34 bizim hem salonda hem yatak odasında var malum antalyada yaşıyoruz. Salondaki inverter valla mecbur açıcaz klimayı odanın kapısını da açıcaz yukarıya yönlendircez falan bulucaz bi çaresini mecburen burda herkez klimalı bi şekilde çocuklar büyüyo😊
mesit34 2prensessannesi inanır mısın son haftamlarım sürekli yanıyorum diye geziyorum evde esimde pek anlamıyor ama hamilelikte zor gercekten e birde lohusa olucam kanamadır peddir yapıs yapıs yani sıcak olmasın lohusada baska birsey istemem salona takıcam tüm ev kapısını acarım diyorum ama oda yeterli gelmezse kafamda binbir soru
mesit34 Nunu bende salona düsündüm evim 2+1 mutfak salon birlesik gel gelelim annem gelicek doguma e salonda klima acarsak bütün evin kapısı acık olsun ki serinleyelim ama nasıl olacak :( birde annem cok hassas her gece klima kadına vursa hasta olur cok sıkıntıdayım
Nunu mesit34 benim 2+1 evim hol de açıyoruz tüm camlar kapalı klima açık tüm odaların sıcağı kırılıyor ama rahatsız edici klima soğuğu olmuyor canım bizde salon diye düşünmüştük sonra yatıya misafir vs gelince kullanamayız ya da klimadan rahatsız olan biri olur açamayız diye hole yaptırdık çok da güzel oldu :)
mesit34 Fucshbau camı acsam bebek korkudan uyuyamaz gece hep arabalar yarıs yapıyor evin yanında yolda 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Kücük vantilatörümüz var bizim suan kullanıyoruz pek etki etmiyor offf offf
Fucshbau mesit34 biz sessiz bi yerdeyiz ama cereyandan korkup acamiycam sanirim cami nasıl bi yol buluruz bilmiyorum şuan en büyük dertlerimden😣
mesit34 Fucshbau camı cok fazla acmayın eger cam acınca esiyorsa ve camın oldugu tarafa koymayın bebegi birsey olmaz bence sonucta besigin icinde olacak kıstırmac falan alın pencereyi azıcık acın bence şanslısınız 😀
mesit34 Nunu holde bizim boru falan yokki onu nasıl yaptınız siz 😀 hani birtek salonda ve yatak odasında boru bar
mesit34 Aslihan26 haklısınız antalyada cok zor klimasız olmaz 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bende yatak odasını kücük salona büyük düşündüm ama bilemedim :(
Nunu mesit34 🙈🙈🙈😂😂😂 holün sonunda mutfak var mutfak kapısının üst kısmına denk geliyor hemen penceremde orda duvarı delip boru geçirdiler dışarı 🙈
zuura mesit34 ablam diyarbakirda oturuyor hava 50 dereceyi buluyor, o kadar sicak yani neyse gecen sene evine tasarruflu klima aldi ve odanin ısı ayarini hep ayni derecede acik birakti , bebeginide hep ayni odada tuttu hastalanmadan yılı gecirdiler
mesit34 zuura öyle miiii dogru diyarbakır cok sıcak bakalım ben ne yapacagım kararsızım deneyip görücez hasta olmasında minigim baska istemem 🤦🏻♀️
Edos Klima bebisi üşütebilir. En dogal yol evin camlari acik kalması. Vallahi istanbul mu sicak ben mi bunalıyorum bilmiyirum ama sicaklar boyle giderse eve havuz alicam cocugu ordan cikarmicam😂😂😂😂 Aklimda delice fikirler 🙈
Ozak Benim salonda klimam var ama onu pek açmayı düşünmüyorum ayaklı vantilatorum var onu kullanacağım bir süre daha hafif esiyor en azından
Nilemyus mesit34 çocuk doktoruna sırmak lazım. Yaşadığınız şehir anlaşılan çok sıcak ve nemli bir yer. Klima nın ayarını çok düşürmemek lazım. Birde bebeği diğer odalara çıkartmamak gerekiyor ki vücut klimanın verdiği dereceye alışır diğer odalarda sıcak olur çocuğu çarpar bir soğuk bir sıcak.