rmdfile Iremnurr18 giden arkadaşlarım çok memnun ben de istiyordum fakat çok yoğun olduğu için çok ilgilenemediğini duydum riskli durumum var o yüzden vazgeçtim ama hala aklımda
Iremnurr18 rmdfile ben şuan ona gidiyorum peki arkadaşlarınıza sorarmısınız doğum yapan yada gebe olup gidenlere ilgisinden memnunlarmıymış
Saruhanvemetehaninannesi_ rmdfile riskli durumunuz varsa gitmeyin benim erken doğum riskim vardı 25 Haftada yarı yolda bıraktı
Saruhanvemetehaninannesi_ Artık takibimi yapamayacağını araştırma hastanesine gidip gebelik takibine devam ettirmemi söyledi .. bende 26. Haftada merkez Prime da Bülent hocama gittim Allah kendisinden razı olsun 13 gün önce sağlıkla kavuştuk oğluma
rmdfile Saruhanvemetehaninannesi_ evet tam da bunu demek istedim burda eski yorumlara baktım biraz da araştırdım. Ben de Ergün Bilgiç’e gidiyorum bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. Tansiyon ve kan pıhtılaşması var Bülent beyi öneriyorsunuz dimi
Bycc rmdfile merhaba ergün bilgiç nasıl bir doktor acaba bende ona gitmeyi düşünüyorum ama siz memnun değilmiydiniz
Saruhanvemetehaninannesi_ Iremnurr18 Mutlukent tarafında Bülent Serdar SAN instagramdan veya hastanenin sayfasından araştırın isterseniz 🙏🏻
Iremnurr18 Saruhanvemetehaninannesi_ siz sezaryenmi yaptınız bide doğum ücretini biliyomusunuz çok soru sordum kusura bakmayın
Saruhanvemetehaninannesi_ Iremnurr18 evet sezeryan yaptım merkez Prime da Bülent hocamda 3900 sezeryan fiyatı orada bir gece kalıyorsunuz
rmdfile Bycc merhaba ben memnunum fakat ne olur ne olmaz başka bir doktorla daha görüşmek istedim ve bugün gittim ama Ergün beyin kıymetini çok fazla anladım🙂 kesinlikle tavsiye ediyorum cihazları kendi ilgisi gerçekten çok iyi ben de doktorum Ergün Beyle devam edeceğim inşaallah