Tekmile11 Tarihine bakmadan bi kaşık proftrol yedim bi farklılık olduğunu düşününce iş işte geçmişti beş haftalık gebeyim bir şey olur mu acilll cevap 🙄🤢😥
istanbul3434 Tekmile11 içindeki yumurta bozulmus olabilir tadinda farklilik varsa bence bi doktorunuzu arayip sorun veya acile gidin. Gidemiyorsaniz yarin sabah saglik ocagina gidin. Ihmal etmemek lazim ne olur ne olmaz.
Mutiess Tekmile11 korkmayın bebeğiniz 5 haftalıkken sizden beslenmiyor🙏🏻 13. Haftada sizden beslenmeye başlıyor 🙏🏻
Beyzan Tekmile11 çok az yemissiniz zaten paniğe gerek yok bence bulantı kusma vs başka belirtiler yoksa boşuna paniğe kapılmayin bol sıvı tüketin
Tekmile11 istanbul3434 kremasından yedim kek olan kısmından yemedim allahtan öyle yapayım inşallah bi şey olmaz çok saolun
Lulemom Bi kaşıktan bişi olacağını düşünmüyorum. Bende balık yemiştim bozukmuş anlayana kadar 2-3 lokma yedim 😄 bişi olmamıştı ama.
Tekmile11 Lulemom buda bize ders olsun 😂 bende sanmıyorum inşallah olmaz,bidaha tarihine bakmadan yemek mi asssla 😂