Esralacn Kızlar bugün saat 3 gibi süt içtim biraz öncede balık yedim akşam yemeğinde 27 haftalık hamileyim bebeğime birşey olur mu lütfen cevap verin 🙄😭
Esosun Esralacn aradan 3-4 saat geçerse sıkıntı olmaz ayrıca balık tazeyse zaten hiçbir problem olmaz balık taze ise yanında ayran yoğurt bile tüketebilirsiniz
Eymenimmmm Esralacn aradan 4bucuk saat gcmis cnm bisey olmaz balik tazeyse ztn sorun yok ama icini ferah tut baya zaman var arasinda
Esralacn Eymenimmmm ayyy inşallah elim ayağım titriyor doktorumuda aradım bişey olmaz dedi ama inanın çok korkuyorum
Sumsumm Esralacn balik bayat degilse hic bisey olmaz canim. Bayatsa da ne olur bilmiyorum ama belki en fazla seni etkiler bilmiyorum
Eymenimmmm Esralacn ALLAH korusun onada bisey olsa direk senide etkilerdi cnm kac saat gcmis.ustunden belliki tazeymis balik
Busramusti Esralacn bende öğle yemeğinde yoğurt tüketiyorum veya ara öğünde süt içiyorum aksama balık yiyorum hatta peşine kefir içiyorum yatmadan önce diyetisyenim verdiği için bi sıkıntı yaşamadım çok şükür