Selin23 Merhabalar 12 haftalık hamileyim bu akşam ilk defa kusarken kan geldi benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu
Nur000 Selin23 bende yasadim 11 haftalikken. Doktoruma sordum normal bulantilardan dolayi oluyor demisti. Simdi 14 haftalık oldum biraz azaldi bulantilarim
Selin23 Niisanannesii yok canım ama gün içinde çok bulandı devamlı bastırdım kusmamak için direndim ama olmadı baskıyla kustum kan geldi korktum ilk kez karşılaşınca ama kusma hep var günde iki kez mutlaka
Seftali1 İlk haftalarda banada oldu bi kaç kez berbattı doktora sormadım ama bence üst üste boş mideyle kusmaktan oluyordur
Gunel19 Selin23 Selin23 yok canim ben kendim 5ci aydayim hala kusuyorum,çok kustuğumdan olmusdu bendede
Seftali1 Selin23 evet evet kötü düşünmeyin yani kusmayla çok zorlamaktan oluyordur doktora sorun yinede ama herkesin bünyesi bir değil
Selin23 Seftali1 doktorumada yazdım döndü oda zorlamaya bağlı olarak olabilir dedi çok şükür rahatladım
Selin23 OzgeAlya boğazımda hiç kan kokusu alamadım midemde geldiğini düşündüm o an ama bilemiyorum yaa demek yaygın yaşanılan bi durummuş
Selin23 Gunel19 çok teşekkür ederim ya böyle burdada sıkıntımızı paylaşınca rahatlıyo insan Allah hiçbirimizi sıkıntıda bırakmasın
korkmazkubra 16 hastalığım bende her sabah kısarken kan da geliyor bende korkuyordum bu post benimde içimi rahatlattı
efruzzz Selin23 normal canim olabilen şeylermiş benimde basima geldi doktorumla gorustugumde korkacak bi durum olmadigini belirtmisti
Selin23 Evet ya normalmiş iyiki açtım postu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻