Zeynep_elifnur CananAydn kalkan güzelde süt akıyor ya baskı oldygu için o çok sinir bozucu .. kapakta akma olmuyor mu acaba
didemblr Cressida ayva çekirdeği ile yaptığı kendi kremi sürmüş arkadaş ondan bahsetmiş canimm ama ben de sade takmayı denicem
Gly_87 Elby tesekkurler kesinlikle deneyecegim,gogus agrisindan ve yarasindan cok korkuyorum cunku 🙂🙏
Fasulye-87 Ya kızlar Dr dan geldim canım sıkıldı… Diyetisyen muaynem vardı şeker için düzene soktuk ama… 500 gr vermişim 7 aylığım toplamda 3 kg aldım normal mi ya 😢
Fasulye-87 Sedagb almam gerekiyor aldırmaya çalışıyor diyetisyen şuan şekerim vardı onu düzene soktuk ama kilo alamıyorum 🙄 3 kg çok az 7 aya
Sedagb Fasulye-87 bebeğinizin kilosu iyi mi peki? Doktor eğer bebeğinizin gelişiminde bir sıkıntı görmüyorsa sizin için güzel
Fasulye-87 Sedagb hafta çarş kontrolüm canım belli olacak o zmaan en son 3 hafta önce uyumluydu haftasıyla şükür inşallah.
Sedagb Fasulye-87 o zaman bence az kilo almanız sizin için şans😊 siz ve bebeğinizin sağlığını etikelemediği sürece dert etmeyin
CananAydn Fasulye-87 Chicco nun almıştım ben o zaman eczaneden. Süt dolduğunda akma falan da yaşamadım sık sık emzirdigim için bide dolmasına pek fırsat olmuyordu 🙈