Karadenizli52 Lütfen gümüş kapak alıp memnun olan olmayan herkes yazabilirmi ona göre alacağım bosuan para vermek istemiyorum o acıyı yaşamak da istemiyorum başka çözümleri deneyeceğim krem falan lütfen
Burcu3434 Karadenizli52 vala bende bılmıyordum canım bu kadar işe yarayacagını ama gercekten etkiki o kadar krem aldım bosaymıs bunları taktım agrım acı yara kalmadı o kadar cok canım acıyordukı emdırmeyı bıle bırakacaktım aglıyordum resmen ben kullandım kaldordım satıyırum istersen satabılırım
Htcsmlmucize Karadenizli52 ben henüz Doğum yapmadım Doğumdan 2 hafta önce kullanmaya başlayın yazıyordu bende başladım ve önceden kuru ve acırdı takmaya başladığımdan beri acısı ve kuruluğu kabuklanması geçti şimdilik günde 2 saat takıyorum
Gly_87 Elby ayva cekirdegi kremini nasil yaptinz, tarif alablrmym,bide kapak icin goguse bisey surmeden kullanin yaziyodu icinden cikan kagitta,bi problem olmuyo dimi,benimde kismetse 4 haftam kaldi 2 hafta sonra baslayim diyorum
Serbeymuh Kesinlikle alınmalı ben daha doğun yapmadım ama hazır kenarda beklıyo kullanacağım inşallah tanıdığın kullandı çok iyi
Karadenizli52 Burcu3434 açıkçası birinci doğumda çok çektim ne gerekiyorsa yapmak istitorum hangi marka kullandınız e bebekten alacağım büyük ihtimalle teşekkürler düşündüğünüz için 33.haftadayim kararsızdim memnun olanda var hiç ise yaramadı diyende emin olmak istedim gercekten dayanılması zor bir acı inşallah yarasız ağrısız geçiririm bu süreci sezeryan falan hi düşünmüyorum tek düşüncem bebeğimi mutlulukla emzirmek
didemblr Elby kremle birlikte kullanmayın yazıyor benim gümüş kapakta ama kafam karıştı bak şimdi 🤔 sen böyle faydasını görmüşsün
Mybabyizmir Karadenizli52 37.haftamdayim az önce kullandım günde iki saat takıyorum kanallar açılsın diye. İşe yarıyor baya akıntı geliyor. Linkten bakabilirsin https://hizliresim.com/WMqtxb
Serherrrrr Mybabyizmir akıntı geliyor dediğiniz ağız sütü bence takmayın bebeğin yeni doğduğunda o ağızlık süte ihtiyacı var
berraninannesi Mybabyizmir bende alacağım da standart mı acaba bi yerde görmüştüm XL ı falan vardı hangi marka aldınız
berraninannesi Mybabyizmir bende 33. Haftayım bende yeni alacağım da hangi marka aldınız acaba kaçıncı haftada kullanmaya başlamalıyım sizce
Htcsmlmucize bircivcivannesi lansinoh göğüs ucu kremi de almıştım ama gümüş kapağı yeni kullanmama rağmen gerek kalmadı henüz emzirmedim ama iyileşmeyi fark ediyorum bence alınmalı
Kubra-kurt-aksoy Karadenizli52 ben aldım etrafımda kullananlar memnun kalmıştı diye. Doğuma yakın kullanıcam 🙂
Elby Gly_87 Ayva çekirdeklerini biriktirip göz kararı şu ekleyip 24 saat dolapta beklettim jel kıvamına geliyor. Göğüs kuru kalıyor tek başına kapak nemlendirmiyor Ayva kremi serinletiyor ve doğal. Ama olurda göğüsten süt gelirse yani bende öyle olduğu zaman kremi bıraktım süt orayı nemli tutuyor çünkü
Beyzan Karadenizli52 ben o başka dediğin çözümleri denemiş ve çok acı çekmiş biriyim.bir kere yara olunca dünyanın en pahalı kremi dahi ise yaramıyor emzirmekten nefret etmişim ama benden 1 hafta önce doğum yapan arkadaşım kapak kullanıyordu çok rahattı şimdi ikinci gebeligim kesinlikle alacağım gümüş kapak