Kızlar sonunda bende doğurdum😂
sabah 6.30da yatışım yapıldı, tabi ben o kadar stresliydim ki geceden başladım ağlamaya,titremeye 😇 odamız hazırlandı kızımın süslerini yerleştirdim, sonra hemşire geldi gerekli evraklar imzalatıp damar yolunu açtı. Saat 8.40ta odama doktorum geldi o kadar iyi ve tatlı bi insan ki benimle odada çok ilgilendi sağolsın biraz moral verdi. Daha sonra ameliyat kıyafetlerimi giydim, o sırada o kadar çok ağlıyorum ki eşimle annemde ağlamaya başladı ameliyathaneye kadar bana eşlik ettiler ağlayarak el salladım onlara. Daha sonra içeri girdiğimde herkes beni gülerek ve şarkılarla karşıladı, spinal için gerekli pozisyonu aldırdı anestezi uzmanı ve iğneyi vurdu inanırmısınız incecik kalçadan vurulanlar bile daha fazla acıtıyormuş bunu anladım😂 ki ben böyle diyenlere inanmıyordum iğne sonuçta kesin cok acıcak benim diyordum ama öyle değil cidden sadece rahat olun. Neyse iğneden ilacı sıkarken daha ayaklarım sıcak oldu dedim süper dediler ve hemen yatırdılar, işlemler o saatten sonra o kadar hızlı gelişti ki doktorum geldi kontrolünü yaptı. Başladıktan 5 dk sonra falan kızımı yukarda gördüm o an tarif edilemez aslaaa🥰 şaşkınlıktan sadece ağladım. Hemen temizleyip yanağıma getirdi hemşireler o kadar açtı ki burnumu emmeye başladı pamuğum😇 25 dk kadar benim işlemlerim sürdü o saatten sonra sakinleştirici verdiler bende gözümü hiç açmadım bilerek yukardaki lambalardan görünüyordu çünkü. Odaya geldiğimde kızım babasıylaydı hemen emzirdim sulu sulu cok cok emdi benim kızım maşallah, ilk saatler sütüm gelmedi ama öylede olsa emzirdim 3 saat sonra gelmeye başladı. Şimdi misler gibi uyuyor pamuğum🧿💜 birde ilk yürüyüşüm çok zor oldu benim kalkar kalkmaz tansiyonum düştü ter boşaldı birden, ama sonraki yürüyüşlerim çok güzeldi hala gaz çıkaramadım ama idrarımı yapabildim şükür. Sorularınız varsa alırım😂🥰