Ylzozprn Doktorum açlık kan şekeri çok düşük dedi sağlık ocağı şeker çıkmadı dedi.doktor whatsaptan yazmış acaba ne demek istedi.açlık kan şekerinin çok düşük olması hakkında bilgisi olan var mı
Serbeymuh Ylzozprn aç kalmamaya çalış canım hamur işi makarna falan bunlardan uzak dur sık sık yemek ye
Merve6521 Ylzozprn benim öyleydi şeker testlerinde açlıklar düşük çıkıyor diyet yapmazsa. Tokluklar yüksek çıkıyor uzun süre aç kalmamalısın ara öğün yapmam gerekiyor dediler bana benim 45-50 falan çıkıyordu açlık şekerlerim 3 aylık ölçümümde de düşük çıktı ara öğünler yapıyorum biraz düzeldi şükür canım sana da sanırım ara öğün yap derler
Busragul788 Şeker yüklemesi yapılırken ilk başta açken kan alınır , o açlık kan şekeridir , ondan sonra 75 şeker yüklemesi yapılır 1 saat sonra tekrar kan alınır , ve 1 saat sonra tekrar. Sınırları var . Demekki sizinki düşük çıkmış ,
Dilara8228 Busragul788 Bende birsey sormak istiyorum? 2 hafta sonra kontrol var doktor gelmeden 1 saat önce 50 mg seker için ic 1 saat sonra gel dedi ac veya tok olman fark etmez dedi fark etmesi gerekmiyor mu
Serbeymuh Dilara8228 bende yaptırdım şeker yüklemesi ama aç yapılıyor kesinlikle ama size şeker iç gel demiş onu anlamadım kendılerı suyun içine toz bır şey katıp verıyorkar öyle içiyorsunuz farklı bir yöntemle mi deniyor doktorunuz anlamadım ben devlet hastanesınde yaptırmıştım
Busragul788 Dilara8228 bende aç gittim , hatta gece 12 den sonra etkilemesin diye bir şey yemedim , doktorumuz neden böyle demiş anlamadım , baştan savma cevap gibi geldi bana
Dilara8228 Serbeymuh Benim ki özel. Bende anlamdım bir kutu var kola kutusu gibi onu içip gel dedi bakalm ne olcak
Serbeymuh Dilara8228 onlar verdiyse içeceğini doğrudur ama yıne dıyorum normal de aç içiliyo onlar inşallah şeker çıkmaz canım
Hacerdeniz Şeker yüklemesini yaptirmasak ne oluyo acaba çevremdeki yaptıranlar da yaptırma diyo sonradan şeker hastası olursun diyen var diyete girmen gerekir diyen var
Serbeymuh Hacerdeniz kızlar asla etraftakılerı dınlemeyın ben yaptırdım bende istemiyordum etraftakı söylenenlerden dolayı ama doktorum ısrar ettı de yaptırdım ve ıyı kı diyorum çünkü şekerim varmış benım eğer yaptırmasaydım hem bebeğim hem benim için büyük risk anne karnında ani ölümlere bile sebep oluyor sana zarar vermiyor onların içirdikleri keısnlıkle yaptırın ben yaptırdım yüksek çıktı diyetle düşüremedik şimdi insülin kullanıyorum hala düzene gırmedı eğer bölmeseydim sekerı emının kötü şeyler olabılırdı yanı demem o kı yaptırın etrafınızdakıler doktor değil adamlar boşuna okumamış zararlı olsa bunu öncelikle doktor yapmaz
EsraOezbk Hacerdeniz ay allah askina ne sacma sapan konusan insanlar var ya asil hamileyken en önemli test lerden biri allah korusun gebelik sekeriniz varsa bebegede zarari var
Busragul788 Hacerdeniz şeker yüklemesi igrenc bir şey tüm gün kendine gelmiyorsun , sırf için rahat etsin diye yap , ben onun için yaptım , içimde şüphe olmasın diye , şimdi içimde şüphe yok
Busragul788 Serbeymuh tabiki ani bebek ölümlerine sebeb oluyor , bende hiçbir testin sebepsiz olduğunu düşünmüyorum , neden içimizde şüphe kalsın ki yaptırın
Betulkoray2021 Hacerdeniz ben yeni yaptırdım. hiç şikayetim olmamasına rağmen hamilelik şekeri çıktı, doktor diyet verdi. Önlem almak için ihmal etmemek gerekiyor kesinlikle.
Semashbl Hacerdeniz daha bugün bana da yaptıralım dedi doktorum suyum fazlaymış hızlı kilo aldım eğer şeker varsa atlamayalim merak etme hiçbir zararı yok diye özellikle belirtti muhtemelen bu tür düşünceler yüzünden