MSBebek MatematikciAnneAdayi mağazaya özel.baby ne markasında varmış bir alana bir bedava indirim bugüne özel %28bide her teskstil de
Burcuseyy Kizlar bizde muslin aldık biri 45 diğeri 35 di 1 alana 1 bedava varmış 30 TL ye geldi iki adet muslin
Serap-er Bende çift taraflı pamuklu battaniye aldım bir alana bir bedava şeklindeydi. 34 tl ye iki tane almış oldum. Bugün tüm tekstil ürünlerinde indirim vardı herşey çok uygundu.
Jasmineee Bir alana bir bedava sitede geçerli mi ben mi göremedim iki ürün atıyorum sepete sadece %28 indirim uyguluyor
Sulbiye MSBebek ay ne çabuk aldın çok iyi yapmışsın iyi günlerde kullanın 😊giritmişken bakınsaydınız 😊
Ebruuka Sulbiye ben bugün 200 tl lik alışveriş yaptım tulumda aldım 36 tlydi kasada 30 lira indirim oldu tulum 6 liraya geldi 😇
MSBebek Sulbiye valla eşimin kendi işi eve yakın hemen gittim yalvardim götür beni diye 😃😃 tek göndermiyo doğumum yakın diye vardı ama stok yaptım battaniye de aldım kundak fln aldım hepsini açmadım birine hediye bile götürürüm 15e geliyo tanesini 😃