birkediannesi Biz 35 oluyoruz bile bebişimiz 2.600 kg olmuş toplamda 6 kilo almışım bu haftalar iyice ağırlaştım sanki 🤭 sizde durumlar Nası
burcumelis Benim 2. Hamileliğim 34 haftalığız 11 kg aldım haftaya pazartesi kontrolumuz var 3 hafta önce 1960 dı kilosu çok merak ediyorum bende kaç oldu🥰
birkediannesi Mervehhhhh Google a resim yükle yaz resmî oraya yükle aiağıda çıkan resim bağlantısının yanındaki kırmızı kutuya tıkla sonra kullan de ve resim adresi yazan yeri kopyala buraya yapıştır ☺️
Ayseozmenucar Bizde 35. Haftadayız cumartesi kontrolde 2580 gramdı bebişim her hafta kontrol olucak artıkın doktorum bırşey çıkmadıkça sezeryana 38. Hafta alacagını söyledi hayırlısı
birkediannesi Ttugceeli teşekkür ederim ☺️🙏🏻 Bebiş Nası peki o besleniyor keyfi yerindeyse alınan kilo olsun ☺️🤗
birkediannesi Arass__ ay evet ya bende bir tek bana öyle mi geliyor diye düşünüyordum. Korku ve sabırsızlığı aynı anda yaşıyorum 😂
Ayseozmenucar birkediannesi bu benim 3. Dogumum ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi yaşadıgımdan normal dogum beklenmiyor mecburi sezeryan oluyorum
Ttugceeli birkediannesi bu hafta diğer haftalara göre az kilo almış 😞 keşke o alsaydı ama yine şükür 🙏