Hilal Bişey sormak istiyorum size ultarasyonda ki tarihle bu programdaki kaç haftalık kaç günlük olduğu uyuşuyormu benim farklı sadece benim mi öyle
Feyzaduz İlk kontrolüme gittiğimde 5+1 di kese 5+2 görünmüştü. Doktorum sağlıklı kese dedi. Kalp atışı içinde 2 hafta sonraya randevu verdi 🙂
Hilal Feyzaduz doktora gittiğimde ultrasyonda 6 haftalık ama bu programda adet tarihime göre 7 haftalık neden acaba sizinde öyle mi
Feyzaduz Hilal geç döllenme diye bir şeyden bahsediyorlar tam olarak fikrim yok bu konu hakkında ama problem oluşturan bir durum değil sizinki 🙂 içinizi ferah tutun🤰🏻
Hilal Feyzaduz Problem olsa doktor söylerdi gittiğimde zatende merak ettim canım annelik iç güdüsü sanırım herşeyi araştırıp Emin olmak istiyoruz ☺
Hilal Teacher34 Sanırım program adet tarihinide hamile olduğunuz hafta sayıyor ben adet tarihini çıkartarak hesaplayınca doktorla aynı oluyor
Momtobe Sakin olun strese gerek yok Allah in izniyle bende cok gec duydum hatta doktor once ekranda atisi gosterdi 6. Haftaydi ilk haftalarda zararli olabilior dedi, sesli olarak 9 uncu haftada dinlemistim ..
Patito__ Caglayener merhaba bnde 5+4 de keseyi gordm kalp suan duyulmaz ckckck nadir onden gebeligi gdenlern gozukr normal durum yani sormak istedgm kese boyu kac cikti acaba ?
Nero Caglayener bende 5 haftalığım sadece kese göründü 1 hafta daha sabret güzel anne duyarız insallah☺
Patito__ Nero son adet tarih Ne senn bnde 5+1/2 gibi gittim sdce kese gozuktu yolk kesesi icin drne sordnmu bsy bn paniktn unttm
EdaMinaKele Caglayener Caglayener ben 7 haftasında duymuştum normal bir durum doktorum da normal oldugunu belirtmişti
Nero Patito__ yolk kesesi nedir bilmiyorum da gittim keseyi gördü haftaya tekrar gel kalp atısı için dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem hemen duyulmama ihtimali var cünkü
pamuksekerinannesi Caglayener Ben 8.haftada duydum.. 7.hafta gidecektim bayram tatiliydi.. Sabret normal duymaman..