irorkay Kızlar 14 hafta içindeyim. Gebeliğimin başında regl ağrılarım vardı sonra geçti. Ama şu 2 gündür regl ağrısı yaşıyorum ve kuyruk sokumu civarı ağrıyor. Bu normal mi bu haftada? Yani geçmişti bir anda yeniden olması normal mi?
BaharMelek irorkay Bebişim büyüyor kuzum. Büyüdüğü içinde o ağrıları hissetmen normal. Kendini yoracak şeyler yapma genellikle dinlen ve tadını çıkar bunlar normal şeyler içini ferah tut ☺️💜
mavis24 irorkay 19. Haftamdayım resmen başından beridir agrı cekiyorum kaç defa korkudan gittim acile doktor magnezyum eksikliğin olabilir dedi kullanıyorum şuan sanki biraz daha azaldı
irorkay BaharMelek çok teşekkür ederim ya içim rahatladı. Yürüyorum biraz biraz o mu etkiledi diye düşündüm ama.
BaharMelek irorkay Yürümek daha iyi gelir biraz yürü biraz dinlen bol bol su tüket ☺️ ama korkma bende o hafta içinde ağrıları çok çektim aynı korktum ama doktorum aynı sana dediğimi dedi ☺️🙈 Şimdi 15 haftalık olduk hafif hafif yine var hep olucak çünkü bebişlerimiz büyüyor oda bize biraz ağrı yapıyor ☺️
irorkay BaharMelek Mavi87 çok teşekkür ederim kızlar doktoruma da sordum şimdi o da kanama olmadıkça çok sık dayanılmaz olmadıkça bir sorun olmayacağını söyledi 🙏😊
BaharMelek irorkay için rahatladıysa ne mutlu , ilk hamilelik olunca tereddütte oluyor insan kendimden Biliyorum 🙈☺️