bilgs15 Hanımlar idrar sonucumda hemoglobin , protein , bakteri , lökosit vs çıktı , zaten enfeksiyon vardı ama protein de eser miktar da çıktı . Tehlikeli bir şey mi bu ?
Sedaerhan bilgs15 bende de öyle cıkmıştı doktorum 24 saat idrar kültürü istedi.tansiyon da yüksekse gebelik zehirlenmesi oluyor.ben de cok şükür tansiyon düşüktü hep 24 saat kültür testi de temiz cıktı.kadın doğuma gösterin sonucu takip etsin
Seymassrioglu bilgs15 bende de çıkmıştı yalnız şunu önerdi idrar tahlili vermeden önce iyice yika kurula sonra idrarın bı kısmını tuvalete yap son kalan kısmını o kutuya koy öyle ver demişti sonra testim negatif çıktı dikkat et tekrardan isterse dene
bilgs15 Sedaerhan perşembe günü göstereceğim de enabızdan gördüm tedirgin oldum , 27 haftalık hamileyim ben benimde tansiyonum hep düşük olur 8/5 falan
Esmanindunyasi bilgs15 tehlikeli degil ama dikkat etmezsen 1 hafta boyu tansiyon takibini yap bol su ic bol protein olarak beslen tuzdan uzak kal limon zencefilli su ic mesanen ve bobreklerin temizlesin ama tedavisine mutlaka baktir yani ihmal etme eger edersen benim gibi yalanci dogum sancilari ile karsilasir dogum yapiyorum sanarsin ic camsirlarini kaynat ve surekli değiştir idrarini tutma cok ayakta kalma ayaklarini sicak tut
bilgs15 Esmanindunyasi günde çok az su tüketiyorum midem bulanıyor ve şişkinlik oluyor ondan dolayı da olabilir mi az su tüketince ? Bir de günde çok az lavabo ihtiyacım oluyor ve çok az oluyor damla damla , ödem de oluştu
Busra3509 Esmanindunyasi sizdede protein kacagı varmıydı idrarda. Tehlikeli mi bu durum ben cok korkuyorum bende varda 😟
Esmanindunyasi Busra3509 eser miktarda olmasi degil bende 2 kez cikti ama yuksek veya alcak cikmasininin nedeni arastirmadim korkulaxak bisi degil dediklerimi yapin mutlaka 2.5 3 lt su icin sabahlari ozellikle bir sabah zencefilli limonlu bir sabah limonlu su icin cok fazla abartmadan tabi 7 gun yapin ara verin idar renginiz cok onemli asiri koyu renk olmamasi lazim tansiyon takibinizi sabah aksam 1 hafta boyu yapin yuksek cikarsa preklemsi riski olabilir takipde kalin