fatmamusa-28 MerveKaya38 canım ben sağlık çalışanıyım aşı için sağlık ocağı hiç çağırmadı beni doktorum yönlendirdi 18. haftamda ilk dozumu vuruldum 1 ay geçti şimdi ikinci dozu vurulacağım
Kaderimm MerveKaya38 gebe kalır kalmaz sağlık ocagiyla bağlantıya geçilmeli ben hemen aradım 20 haftada asi için araiyacaklarini söylediler zaman zamanda kalp atışını dinlemek için cagiracaklar
Azrabuglem16 Bende 28. Haftamda gittim 1.toz çok ağrıdı 2.toz 1 ay sonra vuruldum ama bende sağlık ocağından aradılar hemşire konuştuk o söylemişti Tetonoz aşısını
Azrabuglem16 Aysee21 gönül öyle ister bu pandemi döneminde ama benim doktorum vurulmam konusunda ısrar etti eğer vurulursan ıyi olur tabii siz yine bi doktorunuza yada sağlık ocagindaki hekimize sorabilirsiniz
haziranin25i Aysee21 ben herhangi bir zararını duymadım yada okumadım açıkçası. Hepsini vurulursan 10 yıl seni koruyor ve 2.hamileliginde tekrardan vurulmana gerek kalmıyor kuzu 🌺🤗
Banuasya 18 haftalikken tek doz vuruldum ilk kizimda bunda çağıracak ebem tek dozum kalmış sonra 10 yıl korur seni dedi
ummuhan-27 MerveKaya38 ben 22 ve 26. haftalarda vuruldum. Bir dozda bebeğim doğduktan 3 ay sonra vurulucam.