Cikolata_kistim Makbule122 Ben 19.haftadab beri enfeksiyon ile uğraşıyorum lökosit 0-5 olması gerekiyor benim 123😳 Şuan 33teyim erken doğum riski var bol su ve antiibaska çaresi yok bunun
alimerve Merve3460 bende bugün öğrendim enflasyon varmış lökosit 60 çıkmış yanma falan yok ama akıntım çok olmaya başladı afedersin. Munurol verdi doktor geçer mi ya
Merve3460 alimerve ilaç hakkında bilgim yok ama doktorunuz verdiyse geçer herlde benm lökosit değerim çok yüksekti antibiyotik ile düşürdüm sizde bol su için genital bölgenizi nemli bırakmayın ayaklarnızı kalın tutun geçer allahın izniyle
Gizemdefne Makbule122 idrar yolu enfeksiyonu hiç iyi birşey değil kan o kadar önemli değil ama enfeksiyon bebeğin icinde bulundu zarı eritiyormus bendede aynı sorun var zor kuruttular enfeksiyonu şuan ilaç tedavisine başladılar
Dilara1503 Makbule122 vajinal olarak plesantaya baktı mı normalde bu haftalardaki kanamalarda ilk plesanta değerlendirilr
tugbaoztrk Makbule122 Benimde oldu taş dusuruyor olabilirsin dediler taş gecmisim olduğu için ama bobregimde de taş göremediler çocukla ilgili de bı sıkıntı yoktu
Ayde54- Makbule122 bende tam 24 te oldum kan geldi peceteye bikac damla . Sistit olmusum . 10 gun antibiyotik kullandim gecto sukur.
kubrayzz_06 Makbule122 şuan benimde idrar yolu enfeksiyonum var ve hastanede antipiyotik tedavisi görüyorum kesinlikle ihmal etme ben doğum yapıyorum sandım 27 haftalık gebeyim 5 gündür yatıyorum bian önce başla antipiyotik tedavisine
Nursel725 Makbule122 ya şimdi gördüm yazdıklarınızı aynı şeyleri yaşıyorum ve antibiyotik kullandım bitti ama yine kanamam oldu bugün siz nasıl oldunuz geçti mi ne dedi doktorunuz
Aslina Nursel725 hangi antibiyotiği kullandın canım bende de enfeksiyon var dahiliye doktoru largopen verdi içmeye korkuyorum zararı olur mu diye mg yüksek biraz
Nursel725 Aslina amoklavin bid galiba 1000 mg lık onun dışında başka da içtim fitil kullandım . Yok banamısın dememiş
Damlaltinay Makbule122 oldu kuzum gebe değildim ama 😊 korkma çişinle geliyordur enfeksiyondan dolayı bebekten değil tabi. Enfeksiyonun çok ilerlemiş galiba bi tık erken gitmeliydin 🤲 geçmiş olsun
Aslina Nursel725 bende ileri seviyede değil ama dahiliye doktoru verdi kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım bebeğe zarar verir mi antibiyotik diye daha 5 haftalığım çünkü
Nursel725 Aslina enfeksiyon tedavi edilmezse daha tehlikeli olabilir . Doktorunuz daha iyi bilir tabi