Nurmollayksl Adet yoğunluğumuzdan farklı mı oluyor nasıl oluyor bilmiyorum 36+5″teyim çantamdaki tek eksiğim bir bu birde emzirme sütyeni. Kaplı ve kapsız olmak üzere iki çeşidi de aldınız mı nasıl?
Bsmlh Nurmollayksl şimdi e bebekten hem deepend aldım gemde lohusa pedi aldım canım benım ilk çok yogun kanamam oldu bunda da olur düşüncesiyle aldım
Meloss37 Nurmollayksl ben hem depend aldım hemde lohusa pedi hastanede depend 2 3 adet anca kullandım sonra lohusa pedine geçtim sütyen konusuna gelincede normalde ben hep destekli kullanan biriyimdir ama hamile kaldım ayım ilerledi desteksiz yanı kapsız emzirme südyenlerine geçtim ve öyle devam ettim daha rahat
Ebreva Nurmollayksl kesinlikle depend tavsiye ediyorum ilk hamileliğimdede aldım 2.dede kullanıcam kısmetse çok rahat ettim normalde kapsız kullanıyordum ama dısarıya gezmeye falan gideceğim zaman kaplı takıyordum
huzur- Depend kullandım hasta bezide kullanılabilir emzirme sütyeni çok şart değilmiş onu 2 senede deneyimledim normal kapsız sutyenle veya sungerli yarim atletle de gayet rahat emzirebildim
ikincimucizemmmm Nurmollayksl benim adet kanaması gibi oldu o yüzden lohusa pedi kullanmıştım aşırı olarak ilk gün oluyor kanama
Cicilibicili Nurmollayksl depend kesinlikle çok büyük bi rahatlık. Kapsız olarak aldım ben çünkü zaten göğüsler oldukça büyüyo
Tatliheyecan Nurmollayksl kesinlikle depend ben iki paket almıştım bir hafta oldu doğum yapalı bitti hepsi doğumdan 3gün sonra ped taktım ama geceleri en iyisi depend. Emzirme sütyenide kapsızda ben daha rahat ettim.
Happy- Nurmollayksl canim ilk kizimda depend almistim normal dogum olunca kontrole geliyolar o zamanda normal bezde aldim ikisinide kullandim bu bebegimde yine ikisini alacam emzirme sutyenide kapli kapsiz ikisinide aldim ama sen kapli al ben kapsizi sadece evin icinde kullanabiliyorum bide ilk zamanlar sut cok geldigi icin pamuk kullaniyordum o sekilde yine disarda kullanabiliyordum
Htcklygt Happy- pamuk derken göğüs pedi niyetine mi kullanıyorfunuz ,kapsiz da göğüs ucunu belli ediyor ya bende göğüs pedi takarsam belli olmaz diye düşünüyorum dışarda evde sorun olmazda ,sizde onu mu kastettiniz acaba
NurSema01 Nurmollayksl depend hayat kurtarıcı çünkü doğumdan sonra parça düşmesi oluyor sızma vs yapmıyor sadece giyerken pijama çıkması gerekiyor gerisi aşırı kolaylık 🙏🏻 sezeryandan sonra verilen serumlardan ben tuvalete yetişemiyordum altıma kaçırıyordum depend sayesinde pijamam ıslanmadı bile
Derin2828 Ben normal mesane pedi aldım o bile fazla geliyor depend terletiyor şahsen ben rahat edememiştim, sezeryanda zaten rahim içi boşaltıldığından az kanama oluyor
Happy- Htcklygt evet ya gogus pedi yazacagima pamuk yazmisim k.bkma 🤣 kapsiz taktigimda gogus pedide takiyordum cok rahat oluyordu oyle belli olmuyordu
Sedaerhan Nurmollayksl ben depend külot aldım yandan yırtılıp cıkarmak kolay olur diye .bide iki tane kapsız sütyen aldım
Seda-34 Nurmollayksl geçen gün tecrübeli bi anneye sordum da en azından 1 paket depend al ilk günler için dedi. Pedi değiştirmek ilk günler zor oluyor depend çok pratik oluyor dedi. Ben de 1 paket depend 1-2 paket de geniş ped alırım diye düşündüm. Sütyen de ikisinden birer tane alırım diye düşündüm. Birini günlük takmak için birni de insan içinde kayınpedermin babamın yannda takarım göğüslerimi belli etmez diye düşünüyorum.
Htcklygt Happy- hah tamam ozaman bende öyle yaparim diyordum m :)) Kaplilarla emzirmek zor oluyor diyoralr çünkü oyuzden kapsiz kötü durmazsa onu kullanırım bisure diye planlamistimm