Minik_kalplim_ Kızlar geçen gün sakızın gebelere zararlı olduğunu okudum içindeki maddeler bebeğe zararı varmış ? Sizin fikriniz nedir 🤔
Ayseege6156 Minik_kalplim_ 😅😅 çok saçma alakası yok ya 7/24 ağzımızda sakızla gezmiyoruz bunu kim derse desin asla inanmam doktoruma söylesem oda bana güler heralde zarar verecek bş ton şey var sakıza gelene kadar güzelim bence zararı filan yoktur diye net bir şekilde düşünüyorum
Linam6868 Minik_kalplim_ Bende hamilelikten oncede hamilelikten sonra hep cignedim kızım da cignemistim çok şükür sağlıklı
Minik_kalplim_ Ayseege6156 işte doktorların fikri bu yönde hatta canım çekmesine rağmen o yazıdan sonra ağzıma almadım😶
Minnosunannesiii Ayseege6156 sakızla midesi rahatlayan biri olarak😂 her cebinde sakın olan çantasının hergözünde sakız olan dışarı çıkarken anahtar değilde acaba sakızımı aldım mı diye düşünen biri olarak çok severek okudum yorumunu ohh mis 🤣
Ayseege6156 Minnosunannesiii hahaha iyimiş ya bana saçma geldi 😅😅 sanada iyi sakız çiğnemeler canım 😅😅
Minnosunannesiii Ayseege6156 teşekkür ederim canım beni. Saçma tabi şimdi herşeyi yasak diyolar valla
Ayseege6156 Minnosunannesiii benim doktorum benden hiç birşeyş esirgemedi 😅 çok şükğr bebeğimde sağlıklı doğurucam önümüzdeki hafta o yüzden çokta düşünüp kasmamak lazım diye düşünüyorum ne kadar sakınırsak o kadar çöp batar bi insan zaten beslenmeyş biliyorsa bebeğine zarar gelmez 👍🏻🌸
Gigy Minik_kalplim_ yutmadigimiz sürece ne zararı olacak ki acaba ,pek inanamadım,neye inanıp uygulayacağımızı şaşırdık valla 🙈