Gamze0666 Uyandığımdan beri siddetli baş ağrım var daha fazla direnemiycem parol un bir zararı var mı
NefesDeniz Gamze0666 Hamilelikte doktorum ağrılar için sadece minoset ve parol verdi bana..çok geçmiş olsun🌿
Ayseege6156 Gamze0666 parolun hiç bir zararı yok ben covid olduğumda 4 saat arayla içiyordum ateşim düşmüyordu çünkü doktorum günlük 3-4 adet bile tğketilebilir ağrı geçmiyorsa bir zararı yok dedi
Busra3509 Gamze0666 kaç haftalık tın Ben de 22 haftalığım Bir haftadır Geçmeyen baş ağrım var Parol alıyorum bir tek o da hiçbir işe yaramıyor gerçi ama
Bsra06 Gamze0666 hemşire ve doktorum gebelikte patil içebilirsin dedi benimde 2 kere dış ağrım oldu patil iç dedi doktorum
Gamze0666 Bsra06 normalde ilaç kullanmam ilk gebeligimde de hiç kullanmamıştım şimdi böyle olunca tereddüt ettim biraz kullanmakta
BegumIscanTunc Gamze0666 günde 3 kez parol alınabiliyor 8 saat arayla benim rahatsızlığım var ilaçlarımı kullanmadığım için doktorum paroldan başka.bisey içme dedi hatta bazen günde 4′e cikarabilirsin dedi yani hamilelikte parol harici ağrı kesiciler verilmiyor
Sarikurt Gamze0666 parol plesantadan geçmeyen bir etken maddeye sahip güvenle içebilirsin. nane yağı da aktardan alabilirsin masajla ense ve başına sürüp koklarsan o da bitkisel çözüm🥰 geçmiş olsun