MerveEKara Gamzey15 Meryem ana otunu ne zaman nasıl kullandınız? Allah analı babalı büyütsün inşAllah 🥰
Mom_25 Gamzey15 ama kalıcı bir bel ağrısı bırakkıyo diye duyuyorum sürekli epidural ömür boyu bel ağrısı yapıyomuş bazıları da bel ağrısı olmasın diye doğumdan önce işte doğuma gitmeden acı kahve için diyolar ne kadr doğru bilemiyorum tabi
Ozlemm91 Gamzey15 doğumdan hemen sonra sudan çıkarılması gerekiyor yoksa kanama devam ediyormus hem sudan cıkarınca rahim iyileşmeside daha cabuk oluyormus
sntn Gamzey15 çok güzel anlatmışsınız çok saolun bende epidural düşünüyorum ama detaylı anlatan kimseyi bulamamıştım
Gamzey15 Yeni-anne4-02 biraz sıkıntılı oluyo ağrı yapıyo ama ilaç içiyosunuz üstüne çok oturmazsanız ağrı olmuyo 1 haftaya geçiyo
Esmabaran Gamzey15 Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün inşallah. Sormak istediğim şu. Epidural takıldığı zaman uyuşuyırsun ya. Bebek doğduğu ana kadar aynımı bu his. Acı ağrı yokmu
Mihriban_adsaz Gamzey15 bişey soracam alakasız olacak ama 😁ücretli mi yani ücreti ne kadar? Bide ondan sonra doğumda sancı oldumu yani hiç ağrı hissediyo musunuz?
Gamzey15 Mihriban_adsaz ücretli benim pakete dahildi ekstra ücret ödemedim ☺️ doğumdada sancı hissetmiyorsunuz sadece karında rahatsızlık hissi oda gelince ıkınıyosunuz zaten ağrı vs yok ama
Meltem374141 Epudural kendi istedginlemi vuruluyor yoksa her normal dogumdami mecburmu benim ilm 37 +5olduk ara ara kasilmalarim var
Defnerabia Gamzey15 ben ilk dogumu sezeryan epidurallı yaptım ve bacaklar tamamen uyusuyor hıcbırsey hıssetmıyorsunuz Peki siz epidurallı iken çişinizin geldiğini ve bebegın kafasının baskı yaptıgını nasıl hıssettınız belden asagı yok gibi oluyor yada bir miktarı ayarımı var 😟
BelisinAnnesi Epidural candır can 🤩🥳 kızımı öyle doğurdum şuan 16 haftalığım inşallah rabbim tekrar öyle doğum yapmayı nasip eder🙏 Missler gibi epiduralle normal doğum yapmak zaten diğer adı da Prenses doğum:) araştırın doktorunuzdan isteyin müthiş birsey ya :))
papatya35 Gamzey15 Allah analı babalı büyütsün diyeyim önce ama pek pozitif bi doğum hikayesi değil başlığı değiştirebilirsiniz ben yarısına kadar zor okudum okurkende etkilendim açıkcası
Gamzey15 papatya35 bence çok pozitif, doğum yapıyorsun sonuçta bunların yaşanması çok normal ben bilgilensin anneler diye detaylı anlatım ve yazdıklarımın hiç biri dayanılmayacak ağrılar değildi
Mavimpembem Gamzey15 mmasallah hayırlı olsun cnm çok gzl ayrıntılı anlattn bnde böyle uzun hikayeleri heycanla okuyorum ellerinize dilinize sağlık ve her gece yatmadan önce uykuya dalana kdr gözüm DGM hikayelerinde paylaşan oldumu diye :) sanırım iki ay sonrasida ben gzl haberle paylaşım yaparm ins