Aysetnj Hayat hast. Kendi dr um naile gökçe hanim.. ayni hastanede ayse erol, nazmiye senturk te cok begeniliyor..
Drkveannesi Aysetnj merhaba Doğum ücreti hakkında bilgi edindiniz mi bende hayat hastanesinde nazmiye hanım a gidiyorum 33 haftalık olduk .. Birde Doğum ücretinin içinde neler var öğrendiniz mi geçen hafta sorucaktım unutmuşum tamamen ..
FilizDemir Aysetnj canım doktordan memnunmusun bende ona gitmeye başladım 1 kere gittim henüz merak ediyorum doktoru
Hatice16000 Doruk çekirge de Senem Alkan Akalın çok iyi doktor birçok arkadaşım da gidiyor çok memnun
FilizIrfan Medicana volkan aksakallı üstüne bir doktor yok okadar basarılıki bir insan bukadar içten olmaz yani
Aysetnj Drkveannesi dogumu temmuz oncesi 1800 sonrasi 2200 sanirim.. lohusa serbeti hastane cikisi bide sac makyaj vardi değiştirmedilerse..
Aysetnj FilizDemir ben memnunum canim cok tatli bi dr. Bana oneren 2 kisi normal dogum yapmis ve dogumu iyi yonetiyor dedi benim icin onemli bi etken bu..
MerveKya Esentepe Hastanesi tavsiye ederim temiz ve çalışanlarıda ilgili doktor olarak da Emre Uysal çok güzel ilgileniyor aklınızda soru işareti kalmadan çıkıyorsunuz odadan mesleğinde gerçekten çok iyi