Ahhanne_ Kızlar iki isim koymayı düşünüyoruz. Ama genelde hangi isim kullanılıyor ilk isim mi ikinci isim mi daha çok kullanılıyor
060631 Ahhanne_ Yazarken kısaltma başta yapıldığı için ben kendi ismimi o şekilde yazıyorum, ilk isim harf ikinci isim kullandığım isim olarak açık yazım. Ama insanlar genelde ilk gördüğü ismi söylüyor, o yüzden belirtiyorum ikinci ismimi kullanıyorum diyerek. 👍🏻😊
damlaozsoy Ahhanne_ ben de iki isimliyim 2. İsimle seslenen olsa dönüp bakmam heralde😂 aileme hala bile dediğim keşke tek isim koysaymışsınız oluyor zorluk oluyor bazen
0znur İsim sürükleyici olursa ikisi de söylenebilir, bence anne baba nasıl seslenirse çevre de öyle alışıyor bir süre sonra. Biz Oğuz Kağan düşündük, sürükleyici de bence
mrsbiyolog Ben iki isimliyim. Keşke ailem tek isim koysaymış senelerce çift ismin zorluğunu çektim. O yüzden çocuklarıma asla çift isim koymayı düşünmüyorum. Bide okullarda hep ilk adım söylendi evde ikinci adım. Şimdi kayınvalidemle annem konuşurken iki yabancıyı söylüyor sanki😂 biri bi ismimi diğeri diğer ismimle beni çekiştiriyor karşılıklı😂