Rmsk Merve1455 bendee 15.haftadayim.iki öğün yiyorum 3 öğün yesem kesin deli gibi kilo alırım ve aşırı şişkinlik olayı bende de var bazen 6 7 aylık hamile gibi sisyorum
Adkut korkmazkubra Nslhntkn ne bulduysam yiyorum valla dün canım İzmir kumru çekti. Sıktım mayonezi yedim. Linç yiyeceğim ama ne bileyim. Benim mutluluğum da önemli 🤣
Nslhntkn Adkut yooo emin ol herkesin yediği şeyler var canı isteyince bunlar örnek olması açısından fikir edinelim diye paylaşılan sağlıklı yiyecekler sadece 😌😌
Egeasigi Ayseege6156 keşke sizde terbiyenizi takınıp hırlamayın demeseydiniz belki .ben kötü birşey söylemedim ki ,neyse iyi günler
Mervekaradag Ccff3435 Sag ol canim. senin degismedi dimi cinsiyet erkekti? Normalde profile girince özel msj atma yeri vardi sistemden kalkmis sanirm eski yorumlardan sana ulastim.
Ccff3435 Mervekaradag aynennn erkek değişmedi 🥰🥰 hatta geçen hafta kontrolünde baya belli artık 😂 istersen instagram hesabım @canselsonmez oradan yazabilirsin
NAZ2333 Nslhntkn muz peynir yogurt ceviz diger meyvelerdende yiyorm corbalarimi kemik suyuyla yapiyorm bu arada 8yasinda kizim var ayni zamanda onun icinde onemli. Canim ne istese yiyorm ama ozellikle ilk yazdigim besinler
Pembgl Reyhandmrl Evet kadın doğumcu yazdı 10. Haftaya kadar folik asit yazdı sonra decavit ve d vit 18. Hafta gibi Demir bacak kramplarım başlayınca da magnezyum yazdı
Mervekaradag Ccff3435 ekledim insallah dogru kisidir 😄 Hayirlisi olsun paşan geliyor🤰Benim de prensesim geliyor. Rabbm gonlume gore nasip etti. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz🙏🥰
cansuuylcn89 Cambardak bende aynıyım ama karabuğday ekmeği bana dokundu şekerimi yükseltti ne ekmek yesem dokunuyorr çözüm bulamadık😔