Merhabaaa, 25+1 deyim. Her sabah kalkar kalkmaz ılık su içip 2 tane gün kurusu kayısı yiyorum. Sonra kahvaltı faslı başlıyor. Her gün mutlaka yumurta, sert peynir veya kaşar, fındık ezmesi(bi iki çatal), salatalık, zeytin ve yeşillik olarak roka çok seviyorum. Tabiki kızarmış tam buğday ekmeği eşliğinde. Öğlen kefir içiyorum(kefire bayılıyorum nedendir bilinmez) doktorum da destekliyor bu durumu. Sütü ise haftada 2 kez falan akşam yatmadan önce içiyorum uykuya dalmamı kolaylaştırıyor ama gaz yaptığı için çok nadir tüketiyorum. Yoğurdu tek başına hiç sevmem, yemeklerin üstüne koyup öyle yiyebiliyorum. Akşama doğru acıkır gibi olduğumda bir avuç kuruyemiş yiyorum. Ev için alıyoruz karışık(badem kavrulmuş mesela)ama hepsinden az az olduğu için dert etmiyorum. Akşam yemeğinde ise daha çok protein ağırlıklı yemeye dikkat ediyorum. (İtiraf edecek olursam şuan daha dikkatliyim çünkü patates, makarna biraz fazla kaçırmıştım bebişe yaramış geçen haftalarda :) doktorum karbonhidratı azalt! dedi.) şuan daha temkinliyim akşam yemeklerinde bolca sebze yemeği, çorba(tarhana, brokoli, mercimek çorbası) balık, tavuk, kırmızı et artık Allah ne verdiyse her gün birini yapmaya çalışıyorum. Boooolca su içmeye çalışıyorum, klozetle arkadaş oldum 😂 evin en çok vakit geçirdiğim yeri tuvaleeet! He bi de meyve işini hep yemek sonrası yapıyorum aslında bu şeker alımına sebep oluyor ama naapıyım! Çikolata, nutella mı gömeyimmm :) şimdilik bu kadar hamişler. Acıktım yine gidip bir şeyler atıştırayım 😁