Ayseege6156 Eylmurt1247 çok normal endişe etme benimde 7+4 de görüldü korkma seninde görülür inşallah birde 9. Haftaya kadar görünmeyenler var bilgin olsun
Cicikus1 Eylmurt1247 Aynı durumdayız şuan arkadaşım. Kese var bebek yok kese büyümüş. Haftaya veya 10 gün sonra kesin görmemiz lazım şuan normal dedi doktor. Ben de korkuyorum.
Asetilkolin Eylmurt1247 merak etme ilk gebelikte bende de öyle oldu. 4 haftasında öğrendim 4 hafta nerdeyse doktora gittim keseyi zorla gördüler. 9.hafta hem kese hem bebek hem kalp atışını gördüm. Hayırla kucağınıza alın inşallah 🤲
Eylmurt1247 Ayseege6156 mervetari4 çok sevindim bunu duyduyma çok teşekkür ederim doktora sordum kötü birşeymi hayır olabilir dedi ama eğer bir daha ki haftaya kadar görülmezse o zaman kork dedi ve o yüzden çok korktum ya bir dahaki haftada görünmezse
Ayseege6156 Eylmurt1247 hiç bişey olmaz allahın izniyle korkma ve bence 8-9 a kadar bekle duyulmasa bile
Eylmurt1247 Ayseege6156 hadi yaa öyle yapayım hayırlısı olsun inşallah ilk ve çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizde içinde o yüzden çok korkum var inşallah 1 hafta sonra görünür
Eylmurt1247 Cicikus1 banada folik asit kullanmaya devam et dedi bırakma şuan normal işte 1 hafta sonra görünmezse kötü misali dedi inşallah görünür seninde benimde isteyen bekleyen herkeste Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize inşallah
Eylmurt1247 Asetilkolin amin amin valla ben şuan okurken tüylerim diken diken oldu sevinçten içimden bişiler uçuştu inşallah bizimde görünür yaa 9. Hafta ya kadar beklicem bende
Cicikus1 Eylmurt1247 âmin amin inşaallah. Ben de folik asit, kan sulandırıcı ve düşük önleyici kullanıyorum. Keseyi geçen hafta görmüştük dün de aşırı mide bulantısı icin gitmiştim bulantı ilacı verdi ama bebek karından ultrasonla görünmedi.