Alinamoms Kızlar sizde de aynı sıkıntı var mı yaa dün gece 2 saat oturdum bebeğimin eksiklerini belirledim attım sepete sabah bi baktım eski fiyatlar moralim o kadar bozuldu ki hepte bu indirimi bekledim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ sadece benim hesabımda mı sıkıntı var acaba.
Burcinisp88 Alinamoms indirimler 1 günlük oluyor. Ertesi güne kaldığı için indirimi kaldırmış olabilirler
Birkiz Alinamoms Portakalgeliyor Burcinisp88 Alinamoms ya kızlar sizin siparişler takipte çıkıyor mu benım bankadan çekmiş ama sıparişleri göremıyorum müşteri hizmetleri aradım ses kaydı sıraya aldık bız sızı arayacağız dıyorlar panik yaptm
Mlsa2530 Alinamoms size tavsiyem buldukça alın parça parça evet kargo ücreti oluyor ama çok indirimli ürünler de bir kaç parça olunca bile yine uyguna denk geliyor
Alinamoms Burcinisp88 hayır bugünün indirimiydi haftalardır bu tekstil ürünü indirimini bekliyorum düşün hazırlığımı geceden yaptım sabah son kez bakıp alırım dedim keşke geceden alsaymışım kız 12 yi bekledim resmen gece uyuduğumda 2 yi geçiyodu 😂😂
Alinamoms Birkiz ben nu kadar fiyat alınca hiçbişey almadım valla kuzum ne gerek var dedim fiyatlar yar yarıyaydı 2 kat arttı resmen şuan beklemedeyim e bebeğe falan yazdım ama belki akşama düzelir inşallah.
Burcinisp88 Birkiz ben ilk gün indiriminden sadece bez almıştım. Bi sıkıntı yaşamadım ama kontrolde etmemiştim sipariş durumunu. Ama mesaj gelmişti telefonuma
Portakalgeliyor Birkiz sistemle ilgilidir zaten banka kayıtlarında çıkar merak etme bir problem yaşarsan elbet çözerler e bebek güvenilir bir yer diğer mağzalar olsa umursamazlardı .. biraz bekle bakalım :)
serapbttl Birkiz merhabalar ben korbel çöp kovası alırken ayını problemi yaşadım her şey oldu hata aldım sipariş oluşturulmadi diye tekrar sipariş verdim o oldu neyse diğer gün baktım ilk siparişin ücretide çekilmiş aradım persembeden beri hala dönecekler sipariş numarası falan yok sadece ücret çekilmiş diğer oluşturduğum sipariş teslim edildi bile 😒😒😤😤
Ikrnur Ben akşam Bi takım görmüştüm 17 TL di bende almıştım baya önce ondan dikkatımı çekti ben 25 e almıştım şimdi yine 25 TL çünkü akşam tüh almasaydım bugün alırdım dedim 😂
Ummuhanbilge Ikrnur bende aynısını yaşadım talep çok olduğu için çıkarmışler sanırım fiyatları çok saçma
Alinamoms Mlsa2530 kesinlikle artık öyle yapıcam şuan pişmanım ama 1 haftadır var bu indirimler ilk defa bugün böyle bişey oldu.
Mlsa2530 Alinamoms siz söyleyince kampanya kurallarına baktım stoklarla sınırlıymış indirimli ürünler yani bi kaç tane varsa sabaha kadar tükenip eski fiyatına dönmüş olabilir diye düşünüyorum
Birkiz serapbttl off zaten bütçe kısıtlı alacaklarımızı alamıyoruz birde üstüne indirimleri kaçırıyoruz birdeee stres eşlere açıklama yap
Birkiz serapbttl mrb tekrar paranızı alabıldınıx mı benımkını 1 gün sonra yatırdılar sık sık arayıp 48 saat çözülme süreci dıyorlar ama arayın yınede
Alinamoms Mom092 düzelicekmiş kuzum aradım ben takipte olun dedi kız. Bakalım inşallah olur ya ne güzel şeylerde bulmuştum topluca alırım demiştim 🤦🏻♀️
Alinamoms Birkiz ben şimdi aradım e bebeği sistemsel sıkıntı varmış gün içinde çözülücek satın almayım takipte olun dedi kız bakalım saat başı girip bakarım umarım düzelir.
serapbttl Birkiz bir nevi para bağlıyorsun o para ile diğer gün indirimden ihtiyacın olanı alabilirsin oysaki ama günlerce bekletiyorlar malesef 😔😔